do voodoo

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Ewaa

do voodoo

Post autor: Ewaa »

Sygnity? Gdzie tego szukać bo nie widzę.

EDIT
Dobra mam

EDIT 2

No tutaj mi zliczyło 902 świadczenia. Browara postawiłbym bo kilka godz mi zaoszczędziłaś

tak zostało przez Ciebie wpisane, czy możesz pomóc i rozszyfrować jak te dane pozyskać, bo z rozpaczy nad liczeniem tego chyba się rozlecę
Awatar użytkownika
voodoo
Inspektor
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Re: do voodoo

Post autor: voodoo »

Masz po lewej stronie w oknie.
Ewaa

Nie widzę kurcze gdzie?
Awatar użytkownika
voodoo
Inspektor
Kontakt:

Sygnity?
Ewaa

tak
Ewaa

Ale to ma być od razu w oknie jak się otworzy, czy w jakimś segmencie tzn. dokumenty, realizacje, raporty itp.?
Awatar użytkownika
voodoo
Inspektor
Kontakt:

Krok pierwszy "Karty wypłat świadczeń", krok drugi ustawiasz datę, krok trzeci zaznaczasz "zrealizowane", krok czwarty drukuj. To będzie podgląd wydruku, leć na sam koniec i tam będzie łączna ilość wypłaconych świadczeń z lipca.
https://www.fotem.pl/data/551996d37526d9 ... 28a50f.jpg

PS. Kobiety wy nie macie koleżanek co pracują w tym programie w pracy bądź boicie się klikać w programie wszystko co można?
Ewaa

Dziękuje.
Mam, ale jestem nowa wraz z jeszcze jedną dziewczyną - pisałyśmy tylko decyzję, wypłaty i sprawozdania to robiła osoba z dłuższym stażem w ŚR a miała wypadek i jej teraz nie ma i nikt u nas teraz nie ogarnia. Tak więc dzięki za podpowiedź.
Ewaa

Jeszcze jedno pytanie bo liczba wychodzi ogólna ok., ale skąd teraz tą liczbę na pierwsze dziecko wiersz. 1.1.
ODPOWIEDZ