do voodoo
do voodoo
Sygnity? Gdzie tego szukać bo nie widzę.
EDIT
Dobra mam
EDIT 2
No tutaj mi zliczyło 902 świadczenia. Browara postawiłbym bo kilka godz mi zaoszczędziłaś
tak zostało przez Ciebie wpisane, czy możesz pomóc i rozszyfrować jak te dane pozyskać, bo z rozpaczy nad liczeniem tego chyba się rozlecę
EDIT
Dobra mam
EDIT 2
No tutaj mi zliczyło 902 świadczenia. Browara postawiłbym bo kilka godz mi zaoszczędziłaś
tak zostało przez Ciebie wpisane, czy możesz pomóc i rozszyfrować jak te dane pozyskać, bo z rozpaczy nad liczeniem tego chyba się rozlecę
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: do voodoo
Masz po lewej stronie w oknie.
- voodoo
- Inspektor
- Kontakt:
Sygnity?
Ale to ma być od razu w oknie jak się otworzy, czy w jakimś segmencie tzn. dokumenty, realizacje, raporty itp.?
- voodoo
- Inspektor
- Kontakt:
Krok pierwszy "Karty wypłat świadczeń", krok drugi ustawiasz datę, krok trzeci zaznaczasz "zrealizowane", krok czwarty drukuj. To będzie podgląd wydruku, leć na sam koniec i tam będzie łączna ilość wypłaconych świadczeń z lipca.
https://www.fotem.pl/data/551996d37526d9 ... 28a50f.jpg
PS. Kobiety wy nie macie koleżanek co pracują w tym programie w pracy bądź boicie się klikać w programie wszystko co można?
https://www.fotem.pl/data/551996d37526d9 ... 28a50f.jpg
PS. Kobiety wy nie macie koleżanek co pracują w tym programie w pracy bądź boicie się klikać w programie wszystko co można?
Dziękuje.
Mam, ale jestem nowa wraz z jeszcze jedną dziewczyną - pisałyśmy tylko decyzję, wypłaty i sprawozdania to robiła osoba z dłuższym stażem w ŚR a miała wypadek i jej teraz nie ma i nikt u nas teraz nie ogarnia. Tak więc dzięki za podpowiedź.
Mam, ale jestem nowa wraz z jeszcze jedną dziewczyną - pisałyśmy tylko decyzję, wypłaty i sprawozdania to robiła osoba z dłuższym stażem w ŚR a miała wypadek i jej teraz nie ma i nikt u nas teraz nie ogarnia. Tak więc dzięki za podpowiedź.
Jeszcze jedno pytanie bo liczba wychodzi ogólna ok., ale skąd teraz tą liczbę na pierwsze dziecko wiersz. 1.1.
Oprócz do voodoo - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
wzór decyzji odmownej samotnie wych.
proszę o pomoc
PROSZĘ O POMOC PILNA KWESTIA
Do P. Tomka - opieka naprzemienna
zmiana stanu cywilnego- jak dodać małżonka w programie
skład rodziny co zrobić???
wynajem mieszkania od 2015 roku
tacierzyński
B 1 i 1.11 sprawozadania
wyznaczenie przez SKO gminy do załatwienia sprawy
działy specjalne produckji rolnej