Dobry program do SR i FA. - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 22 lut 2016, 14:58

Z jakiego programu do obsługi SR i FA jesteście zadowoleni ? Który jest przyjazny i prosty w obsłudze. Bo swojego mam już dosyć I
opssss

Napisano: 22 lut 2016, 15:01

a jaki masz?
olga271

Napisano: 22 lut 2016, 15:02

Ja mam stąd https://www.ops.strefa.pl/aktualnosci.htm
No i nie jest super fajnie :(
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 22 lut 2016, 15:11

ja też mam amazisa i nemezisa.
I jasne - bywają niedociągnięcia. Ale ogólnie nie narzekam.
Kupę lat wczesniej mialam sputnik - i to był meksyk :D
Potem sie wycofała firma z tego oprogramowania.
Ja jestem sama na świadczeniach i jak widze jak socjalni główkują nad aktualizacją programu sygnity, albo walczą by wprowadzić jakieś zmiany w sytuacji rdziny - to stwierdziłam że nie mam na to czasu przy rodzinnych.
Odpowiedzi z ich helpdesku też widziałam - piszą tak że po chińsku człowiek więcej by zrozumiał :D
Amazis jest prosty - na kontakt z helpdeskiem też nie narzekam. Mam gg do nich i z reguły w ciągu kilku godzin a zwykle szybciej rozwiązują mi problem jak sie jakiś pojawi.
Więc ja jestem zadowolona i zmieniać na żaden inny nie będę :)
lalamido

Napisano: 22 lut 2016, 15:16

Ja bym się tak nie rozpędzał z samymi pochwałami :/
Ich HD ma wiele, wiele do polepszenia w obsłudze. Zresztą ja już nie raz swoją opinię pisałem na ich temat...
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 22 lut 2016, 15:18

Przepraszam za wtrącenie, ale nie bardzo rozumiem:
lalamido pisze:ja też mam amazisa i nemezisa.
lalamido pisze:Ja jestem sama na świadczeniach i jak widze jak socjalni główkują nad aktualizacją programu sygnity, albo walczą by wprowadzić jakieś zmiany w sytuacji rdziny - to stwierdziłam że nie mam na to czasu przy rodzinnych.
Czytając pierwsze zdanie, nie rozumiem gdzie masz kontakt z aktualizacją programu Sygnity.

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 22 lut 2016, 15:24

a na amazisie pracujesz od zawsze?? czy masz doświadczenie z innymi programami??
Ja na pewno nie zdecydowałabym sie na sygnity. Jeśli do większych aktualizacji u nas socjalni wołają firmę zewnętrzną. Dzięki za takie udogodnienia w okresie zasiłkowym :)
A co do Amazisa - informatykiem nie jestem :) i z tym programem zasadniczo nie musze być :) i to mi sie podoba :)
Odpowiadając na drugi post - socjalni mają POMOST - firmy sygnity (mam nadzieję że teraqz jestem precyzyjna)
lalamido

Napisano: 22 lut 2016, 15:26

mam radix, problemy z aktualizacją a ostatnio zero kontaktu z firmą. Chyba wyłączyli telefon.
Gość

Napisano: 22 lut 2016, 15:29

lalamido pisze:Odpowiadając na drugi post - socjalni mają POMOST - firmy sygnity (mam nadzieję że teraqz jestem precyzyjna)
Ok dzięki za doprecyzowanie. W Pomoście również istnieje możliwość automatycznej aktualizacji, jest okno z przyciskiem do sprawdzenia czy są nowe aktualizacje oraz jeśli są do pobrania i zainstalowania - nie potrzeba do tego informatyka, większość Użytkowników merytorycznych, takich jak Ty, z ponad 2000 Jednostek w Polsce używających naszego Pomostu sobie samodzielnie z tym radzi. A jeśli ktoś w Twojej Jednostce ma z tym problem, to zapraszamy do kontaktu, pomożemy.

https://public.sygnity.pl/sites/default/ ... _std_0.pdf

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x