Mam z tym identyczny problem. I też uważam, że należy liczyć dochód tej osoby, a nie liczyć tej osoby przy podziale.mopsss pisze:Mąż przebywa w zk i ma dochody. Jak w Sygnity to wprowadzić żeby liczyło jego dochód ale dzieliło przez mniejszą liczbę członków w rodzinie? Mam zaznaczone że uwzględniać jego dochód i że przebywa w placówce, ale nie liczy ani go ani jego dochodu.
Diana pisze:Mam z tym identyczny problem. I też uważam, że należy liczyć dochód tej osoby, a nie liczyć tej osoby przy podziale.mopsss pisze:Mąż przebywa w zk i ma dochody. Jak w Sygnity to wprowadzić żeby liczyło jego dochód ale dzieliło przez mniejszą liczbę członków w rodzinie? Mam zaznaczone że uwzględniać jego dochód i że przebywa w placówce, ale nie liczy ani go ani jego dochodu.
Ja także przeliczałam ręcznie, bo właśnie Sygnity ujmuje mi tę osobę. Tylko że nie miałam odwołania... współczuję.ankak pisze:ja również liczę dochód, będę przeliczała ręcznie i takie dołączam do wniosku. już wiem że będę miała odwołanie więc będzie ciekawe...