Dochód uzyskany problem - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 23 cze 2016, 22:15

Kobieta uzyskała dochód, pierwsza umowa na okres próbny od stycznia do marca 2016r - dochód netto 1.100 zł, druga umowa zawarta od 1 kwietnia 2016r. na czas nieokreślony, dochód netto 1.750 netto. Rodzina dwuosobowa. Z jakiego miesiąca potraktować dochód. Jak policzę dochód z pierwszej umowy nie przekroczy kryterium, natomiast z drugiej tak. Nadmienię, że nie otrzymała świadectwa pracy. Mam bardzo różne opinie dlatego proszę o pomoc.
AK1

Napisano: 24 cze 2016, 7:33

AK1 pisze:Kobieta uzyskała dochód, pierwsza umowa na okres próbny od stycznia do marca 2016r - dochód netto 1.100 zł, druga umowa zawarta od 1 kwietnia 2016r. na czas nieokreślony, dochód netto 1.750 netto. Rodzina dwuosobowa. Z jakiego miesiąca potraktować dochód. Jak policzę dochód z pierwszej umowy nie przekroczy kryterium, natomiast z drugiej tak. Nadmienię, że nie otrzymała świadectwa pracy. Mam bardzo różne opinie dlatego proszę o pomoc.
Identyczny przykład był podawany na szkoleniu, na którym byłam. Nie ma świadectwa pracy a jest ciągłość pracy to zaświadczenie za m-c luty.
nowicjuszka
Awatar użytkownika
Referent
Od: 14 cze 2016, 13:29
Zajmuję się: św

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x