Dochód z pracy za granicą - pomocy !
Dochód z pracy za granicą - pomocy !
Witam! Czy dochód z pracy za granicą w roku 2014 możemy utracić ? Nie mam żadnych polskich dokumentów oprócz jakiegoś rozliczenia niemieckiego. Strona została zarejestrowana w Urzędzie Pracy, nie wiem nawet na jakiej podstawie - wpisała ten dochód na nieopodatkowanych?
Re: Dochód z pracy za granicą - pomocy !
w oświadczeniu nieopodatkowanym wpisuje dochód w takiej walucie jakiej pracował
i biorę oświadczenie od strony w jakim okresie pracował i na jakiej podstawie, i co teraz robi. dochód z zagranicy przeliczam na zł i traktuję jako dochód utracony.
i biorę oświadczenie od strony w jakim okresie pracował i na jakiej podstawie, i co teraz robi. dochód z zagranicy przeliczam na zł i traktuję jako dochód utracony.
Ale jak mi wpisze te dochody uzyskane za granicą w roku 2014 pomniejszone odpowiednio o zapłacone za granicą: podatek oraz składki to na jakiej podstawie ja mogę to utracić ? Przecież dochodów nieopodatkowanych nie utracamy, strona nie rozliczała się w Polsce.
Kate12345 pisze:Ale jak mi wpisze te dochody uzyskane za granicą w roku 2014 pomniejszone odpowiednio o zapłacone za granicą: podatek oraz składki to na jakiej podstawie ja mogę to utracić ? Przecież dochodów nieopodatkowanych nie utracamy, strona nie rozliczała się w Polsce.
a gdzie jest napisane, ze nieopadtkowanych nie utracamy w ustawie?
ja widze ze utrata dochodu oznacza to m.in utrate zatrudnienia
Oprócz Dochód z pracy za granicą - pomocy ! - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
wniosek mailowy
rozwód w VI/2016
Uzysk w 2014 czy 2015?
ochrona danych
Zawiadomienie o częsciowej Koordynacji 500+
jak uchylić decyzję w Sygnity
Podejrzenie że nie mieszka w Polsce
Opieka naprzemienna? Porozumienie wychowawcze
śmierć dłużnika
działy specjalne produkcji rolnej.
działy specjalne
stypendium socjalne