dochód za odpłatność ŚDS

Wybrane tematy:
ŚDS a wywiady środowiskowe po 15.11.2021 JAK LICZYĆ FREKWENCJĘ W KLUBIE SENIORA Obok Lasu - dom opieki dla osób starszych Czy mogę skierowac do ŚDS klub seniora - czy może tam być oddelegowany pracownik socjalny OPS? ŚDS- likwidacja odpłatności a waloryzacja
aga ,

dochód za odpłatność ŚDS

Post autor: aga , »

Bardzo proszę o pomc na czyje konto powinna wpłynąć odpłatność za ŚDS na Urzędu czy OPS
Małgosia1

Re: dochód za odpłatność ŚDS

Post autor: Małgosia1 »

u mnie na ŚDS, odprowadzamy na konto urzędu a do ops przekazujemy miesięczne sprawozdanie o wpłatach, myślę że to kwestia uzgodnień
aga,

Post autor: aga, »

a w czyim sprawozdaniu RB27S ujęte są te wpłaty
Małgorzata1

Post autor: Małgorzata1 »

aga, pisze:a w czyim sprawozdaniu RB27S ujęte są te wpłaty
w ŚDS-owskim
Mack.

Post autor: Mack. »

U mnie:
odpłatności za obiady których koszt ponosi OPS, wpłaty do kasy OPS, wykazywane w Rb-27s

odpłatności za pobyt w niektórych ŚDS bezpośrednio do OPS, a potem ci do urzędu dzielnicy, uczestnicy w jednym tylko ŚDS bezpośrednio na konto urzędu, wykazywane w Rb-27zz bo to są przecież zadania zlecone z zakresu administracji rządowej, nie gminne środki, więc nie może być tutaj Rb-27s.

Wy jako jednostka ŚDS nie możecie sami zbierać takich odpłatności i u siebie księgować, bo to nie są dochody ŚDS, mam pismo z odpowiedzią MUW, podajcie adresy to je dostaniecie ode mnie :)
ŚDSNS

Post autor: ŚDSNS »

Wy jako jednostka ŚDS nie możecie sami zbierać takich odpłatności i u siebie księgować, bo to nie są dochody ŚDS, mam pismo z odpowiedzią MUW, podajcie adresy to je dostaniecie ode mnie :)
Mack - poproszę to pismo : [email protected]
aga,

Post autor: aga, »

bardzo proszę o to pismo
[email protected]
anik

Post autor: anik »

Witam,
również proszę o pismo:
[email protected]