zasiłek rodzinny. dochody od stycznia 2013 do września 2014 roku umowa zlecenie w jednej firmie, następnie w październiku 2014 przerwa a od listopada 2014 w innej firmie umowa na okres probny i nastepnie umowa o prace, jakie dochody brac pod uwagę na okres 2014/2015 a jakie na okres 2015/2016 ?
jeśli ta osoba chce teraz złożyć w jednyym czasie wniosek na okres 2014/2015 i 2015/2016 to na moje oko oprócz potrzebnych Ci zaświadzcen czy oświadczen o dochodach i pitów do utraty to własnie dochody z umowy zlecenie tej od stycznia do wrzesnia ida do utraty (bo tej umowy juz nie ma) uzysku za grudzien tez nie ma bo ta umowa na okres próbny juz jest zakonczona uzysk jednynie od tej obecnej umowy o prace założmy jak tamta na okres probny była od listopada do stycznia 2015 a nowa (obecna) jest od lutego to uzysk za marzec
Jeżeli po między okresem próbnym umową właściwą nie było żadnego dnia przerwy,to dochód uzyskany tak jak wyżej napisałem.
To jest tak samo jak z um. zlecenie. Jak ktoś co miesiąc podpisuje nową umowę w tej samej firmie to przecież co miesiąc nie składa oświadczenia o doch. uzyskanym.
ale chodzi mi teraz o okres 2015/2016 to tylko policzyc za dwa miesiace a z umowy zlecenia zrobic utrate ? bo ze skarbowego bedzie napewno za 11 miesiecy rozliczony mimo ze juz umowy zlecenia nie ma bo to inna firma byla