Witam,
czy ktoś może mi napisać jak krok po kroku uzyskać dochody wnioskodawcy z empatii w programie Sygnity?
Czekamy na komunikat z MPiPS w tej sprawie który ma być wysłany do wszystkich Jednostek.gosia22 pisze:Zus jak na razie jeszcze nie działa.
To jest najważniejszy wymóg Ministerstwa, warunek udostępnienia tych informacji.oleńka23 pisze:najgorsze jest to,że trzeba wprowadzic wniosek i wszystkich członków rodziny, zeby móc sprawdzić w empatii dochody.
można, byle by nie był zapisany w trybie uproszczonymoleńka23 pisze:czy mozna to zrobic przy niezakwalifikowanym wniosku też?
A o co pytałaś? I kiedy? Czyżby zaczęło działać? Może już odblokowali.kiki2015 pisze:wiecie co tak chcialam sobie sprawdzić czy mi zadziała i poszedł wniosek do ZUS... zlecenie weryfikacji składek w systemie informatycznym zus - taki mam komunikat i jak biore "pobierz wyniki" - najwczesniej 06.01.2015 od godziny 14.44:)
Kiki jak złożyłaś zapytanie o dochody, tak krok po krokukiki2015 pisze:o skąłdke zdrowotna, ale dochody tez mi juz idą i to bardzo syzbko:)