Pani złożyła wniosek pobiera zasiłek dla bezrobotnych alimenty przyznane ale dopiero teraz maj 2016 niby wszystko ok Wydrukowalam sobie z US I ZUS nic nie ma dojrzałam że w urzędzie pracy jest że pracowała od 2013 do 2015 w Anglii Pani oczywiście wniosek zlożyła w oświadczeniach 0 i zapomniała dodać że pracowała za granicą Co powinnam od niej wziąć Proszę podpowiedzcie Liczyć jej dochód z 2014
oświadczenie o dochodzie to ok ale z tej anglii dochód za 2014 to coś musze wziąć jakieś rozliczenie czy coś podpowiedzcie z małej gminy jestem nie mam takich dziwolągów
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Są osoby, które mają komplet dokumentów umowy przetłumaczone, jaarografy itp.i są osoby, które nie mają nic (podobnie, jak z osobami pracującymi na miejscu). Jak ktoś pracuje w Polsce, to też bierzecie tylko oświadczenie?