dodatek 250

Wybrane tematy:
Kierownik chce mi zabrać dodatek wykształcenie pracownika socjalnego zarobki Dodatek dla asystenta Specjalista pracy socjalnej a dodatek
~basia nowa

dodatek 250

Post autor: ~basia nowa »

Witam. Od nowego roku będę przeniesiona na świadczenia rodzinne i FA. Kierownik powiedział że nie będę miała dodatkowego urlopu i 250 dodatku. Czy ma rację. Fakt, nie będę 4 godz pracowała w terenie. Może ktoś potwierdzić?
~domino

Re: dodatek 250

Post autor: ~domino »

no tak
250 sie należy za pracę w terenie i tak samo urlop wiec zastanów sie JA TAM BYM WOLAŁ nie przechodzic
~sonia

Post autor: ~sonia »

dodatek należy się pracownikowi socjalnemu za wykonywanie pracy w terenie co najmniej 4 godziny dziennie
~Edyta

Post autor: ~Edyta »

podaj przepis który mówi o tych 4 godzinach
~Ania- starszy specjalista pracy

Post autor: ~Ania- starszy specjalista pracy »

Witam nie ma przepisu o ilości godzin pracy w terenie, jeżeli jesteś zatrudniona w pełnym wymiarze czasu pracy na stanowisku pracownika socjalnego do którego obowiązków ( w 100% :))))) należy praca socjalna to zgodnie z ustawą masz prawo do dodatku 250ZŁ.
~Józek

Post autor: ~Józek »

Niedługo będzie 9 rocznica, jak nie jest waloryzowany ten dodatek.
Te 250złotych nie wlicza sie też do wysokości przyszłej emerytury, tak samo jak np. premia uznaniowa.
Co z tego, że teraz mamy te niewielie pieniądze , które umożliwają nam przetrwanie, jeżeli się ich do niczego nie wlicza?
Emerytrura głodowa.
Zamiast dodatku jak go zwać \"terenowego\" niech go włączą do pensji podstawowej, to coś z tego może będzie?
Jak na razie, to nas kiwają w lewo i w prawo, bo jesteśmy tą grupą zawodową, która potrafi wszystko podkreślam WSZYSTKO załatwić nie patrząc na obciążenia pracą, nowymi zadaniami - jesteśmy PERFEKCYJNI !!!
Co na to inni???
~~ara

Post autor: ~~ara »

Józek, dodatek 250 zł liczy sie do emerytury, nie wprowadzaj w błąd ludzi
~gocha

Post autor: ~gocha »

Witam. Od dwóch lat jestem pracownikiem socjalnym, mam zatrudnienie na stałe, ale jestem finansowana z funduszy unijnych póki są projekty, czy należy mi się dodatek 250 zł za pracę w terenie ??
~beata

Post autor: ~beata »

Czy tez dostaliście pismo ze UW da nam tylko 80 % na dodatki 250
~anonim

Post autor: ~anonim »

jestem zatrudniona jako pracownik socjalny ze środków unijnych i posiadam dodatek 250 zł
ODPOWIEDZ