zabray dodatek za prace w terenie
zabray dodatek za prace w terenie
witam wszystkich . jestem pracownikiem socjalnym od 7 lat .zarabiam na ręke 1 255.00 zlł tak tylko tyle. pracuję w pcpr zajmuje się wszystkim a szczególnie przeprowadzaniem wywiadów środowiskowych .od czerwca tg. szefowa zabrała nam dodatek za prace w terenie . , bo jak twierdzi ustawa nowa o pieczy zastęczej nie kaze przeprowadzac wywiadów środowkowych . Pyatlłam gdzies innych pcpr to mają te dodatki chodza na wywwiady tylko teraz to nazwali kwestionariusze . jak to możliwe ? a po drugie jak to wygląda u was?
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: zabray dodatek za prace w terenie
Jak by taego nie nazwał, ale wydaje mi się że to i tak jest wywiad w środowisku. Ja pracuję w OPS i ŚDS i mam ten dodatek- walcz o swoje .
Tam najtrudniej iść naprzód, skąd już wszyscy wracają.
Pocieszę Cię.! Dodatek za pracę w terenie nie jest obiektem moich westchnień. U nas w MOPS -ie przy przyznawaniu owego nieszczęsnego dodatku płacę brutto + dodatek miałyśmy zrównaną z innymi pracownikami. O tyle jesteśmy w gorszej sytuacji od innych pracowników nie socjalnych, że dodatku nie wlicza się do podstawy świadczeń Zus, podczas nieobecności w pracy np. zas. macierzyńskiego.
dostajecie dodatek jeśli pracujecie na ustawie o wspieraniu?
Oprócz zabray dodatek za prace w terenie - Dodatek 250zł przeczytaj również:
dodatek a urlop dodatkowy
dodatek 250
ciąza-pomóżce
Dochód utracony
dla aspiranta pracy socjlanej będącego w środowisku też dod?
dodatek dla pracownika socjalnego dps
Ciążą
chory Kraj ta nasza Polska
Rozmowa o prace
dodatek
dodatek a aspirant
dodatek dla pracowników socjalnych
dodatek dla Kierownika
50 % czasu pracy
strajk pracowników socjalnych
Kryzys dodatku 250 PLN