Mam decyzje z ROPS i przyznany dodatek dyferencyjny na 3 dzieci, kwoty różne. Wprowadzajac do Sygnity jako decyzje bez wniosku w planie wypłat musiałam modyfikować by wstawić odpowiednią kwotę. Ale przy zatwierdzeniu decyzji jest problem natomiast wyskakuje komunikat:
- Błąd Niezgodność sumarycznej kwoty planu wypłat z kwotą wynikającą z decyzji!
Co zrobic by zatwierdzić bo chcemy wypłacic kobiecie? Pomóżcie
Dodatek dyferencyjny do Sygnity - problem
-
- Referent
- Zajmuję się: świadczenie wychowawcze, refundacja podatku VAT
- Kontakt:
Re: Dodatek dyferencyjny do Sygnity - problem
Rozumiem, że musiałaś wpisać ręcznie miesięczną przyznaną kwotę (a nie jest to 500zł)....W tym wypadku trzeba samego utworzyć plan wypłat ręcznie.
ręcznie czyli usunąc ten co jest i kazdy miesiąc wprowadzic osdzielnie? a co z kwotą miesięczną świadczenia ?agawa pisze:Rozumiem, że musiałaś wpisać ręcznie miesięczną przyznaną kwotę (a nie jest to 500zł)....W tym wypadku trzeba samego utworzyć plan wypłat ręcznie.
Sygnity może niech wytłumaczy jak wprowadzic ręcznie plan wypłat gdzie w poszczególnych miesiącsach są różne kwoty, i jak ustawić kwotę ustawową ????? żeby zatwierdzić decyzję pomóżcie !!!!!!
Jak zatwierdzasz decyzję na samym dole masz traki ptaszek i pisze tam właśnie że jest zgodne sumarycznie musisz tylko ten ptaszek odhaczyć i Cię puści.mały ops pisze:Mam decyzje z ROPS i przyznany dodatek dyferencyjny na 3 dzieci, kwoty różne. Wprowadzajac do Sygnity jako decyzje bez wniosku w planie wypłat musiałam modyfikować by wstawić odpowiednią kwotę. Ale przy zatwierdzeniu decyzji jest problem natomiast wyskakuje komunikat:
zaraz tak zrobie !!! wielkie dziekiinga3 pisze:Jak zatwierdzasz decyzję na samym dole masz traki ptaszek i pisze tam właśnie że jest zgodne sumarycznie musisz tylko ten ptaszek odhaczyć i Cię puści.mały ops pisze:Mam decyzje z ROPS i przyznany dodatek dyferencyjny na 3 dzieci, kwoty różne. Wprowadzajac do Sygnity jako decyzje bez wniosku w planie wypłat musiałam modyfikować by wstawić odpowiednią kwotę. Ale przy zatwierdzeniu decyzji jest problem natomiast wyskakuje komunikat:

PoszłoGość pisze:zaraz tak zrobie !!! wielkie dziekiinga3 pisze:Jak zatwierdzasz decyzję na samym dole masz traki ptaszek i pisze tam właśnie że jest zgodne sumarycznie musisz tylko ten ptaszek odhaczyć i Cię puści.mały ops pisze:Mam decyzje z ROPS i przyznany dodatek dyferencyjny na 3 dzieci, kwoty różne. Wprowadzajac do Sygnity jako decyzje bez wniosku w planie wypłat musiałam modyfikować by wstawić odpowiednią kwotę. Ale przy zatwierdzeniu decyzji jest problem natomiast wyskakuje komunikat:

Oprócz Dodatek dyferencyjny do Sygnity - problem - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Koordynacja
Alimenty
Sprawozdanie nowe
Pomóżcie!
nietypowa sytuacja
anonim o marnotrawieniu
wezwanie a wydana decyzja
SKO A NOWY WNIOSEK
stypendium w okresie odbywania stażu z PUP
500+ związek a ślub
17 latka na swoje dziecko
Pomocy!!!!