dodatek energetyczny
Re: dodatek energetyczny
Nic z tego nie rozumiem! Ten dodatek energetyczny będzie przusłigiwał wszystkim tm,którzy mają dodatek mieszkaniiowy? Na jak długo będzie przyznawany? Będzie się bależał nawet tym,co mają w lokalu CO,CW i GAZ?
wiem,ze nic nie wiem!!!!
wiem,ze nic nie wiem!!!!
no i mamy już robotkę. prezydent podpisał ustawę 
piszcie proszę pomysły na przeliczenie dotacji, bo ja mam pusto w głowie
. Może wspólnie damy radę to posklejać 

piszcie proszę pomysły na przeliczenie dotacji, bo ja mam pusto w głowie

Art. 7 ustawy z dnia 26 lipca o zmianie ustawy prawo energetyczne oraz niektórych innych ustaw, zmieniono art.3 ust. ustawy o dodatkach mieszkaniowych, dodano zapis, że nie wlicza się do dochodu dodatku enegetycznego, ale nie dodano zapisu dotyczącego nie wliczania do dochodu dodatku pielęgnacyjnego. Dwa razy sko uchyliło mi decyzje, ponieważ wliczałam dodatek pielęgnacyjny do dochodu, przestalam wliczać wszystkim, moze powinnam dalej wliczać i ewentualnie czekac na decyzje sko, która i tak uchyli decyzję...
mnie SKO utrzymało decyzje ale odwołała sie Pani do Sądu a sąd uchylił decyzję sko i naszą i od XII/12 r nie wilcza dodateku pielęgnacyjnego
Dodatek energetyczny to nie jest nasz wymysł. Zobowiązała nas do tego UE.
W ustawie jest napisane, że dodatek energetyczny przyznaje wójt. Nie jest napisane, że wójt może upoważnić kierownika ops do wydawania decyzji administracyjnych w tym zakresie.
i miejmy nadzieję że tak będzie w praktyce.
do misia, a gdzie jest zapis że od XII/12 r nie wilcza dodateku pielęgnacyjnego do dochodu?
do misia, a gdzie jest zapis że od XII/12 r nie wilcza dodateku pielęgnacyjnego do dochodu?
Oprócz dodatek energetyczny - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
fundusz remontowy
jak wyliczyć zapotrrzebowanie
dodatek energetyczny
wydatki
szkolenie dodatek energetyczny
prawo energetyczne
dodatek energetyczny - podpisany
Wydatki
dom jednorodzinny
Czy wliczacie do wydatków opłatę abonamentową za wodę i ścieki??
Ekwiwalent za odzież
wydatki na mieszkanie w spółdzielni miesz
kwota dla zarządcy
cena 1 kwh na dolnym slasku