szok!
gratuluje stażu

hahahaaDziekuję.
Rozumiem, ze nie czytałaś mojego wybuchu, skoro jeszcze jesteś dla mnie miła
pisałąm , że Cię lubie i szanuje i czesto z Twojej wiedzy korzystam i wdzięczna jestem ze można na Ciebie zawsze liczyć.
przeczytałam dopiero po tym komentarzu ale to i tak niczego nie zmienia. bez zmiennie gratuluje, czyli jesteś od samego początku ??
Do 2001 była inna ustawa. Wtedy jeszcze nie można było z dodatku korzystać wynajmując mieszkanie.
Daj spokój...każdemu się zdarza... mówiłam ze czasami gęba mi nie wspólpracujemuusia pisze: ↑18 sty 2023, 16:02pisałąm , że Cię lubie i szanuje i czesto z Twojej wiedzy korzystam i wdzięczna jestem ze można na Ciebie zawsze liczyć.
ze być może ta kobieta szkoląca wprowadziłą mnie w błąd.
Możbna też dwojako roumieć zapis "zarządca lub inna osoba....."- można to rozumieć , że ta inna osoba to w przypadku domów i kamienic etc.
Czy jest jakakolwiek interpretacja ogólna tej ustawy?
a gdzie ten błąd ortograficzny popełniłam? chętnie się dowiem by go więcej nie popełniać![]()
nie wiem czemu tak napisałam razem, chyba z pośpiechu:) dzięki za odp i miłego dniaMaxima pisze: ↑19 sty 2023, 9:06Daj spokój...każdemu się zdarza... mówiłam ze czasami gęba mi nie wspólpracujemuusia pisze: ↑18 sty 2023, 16:02pisałąm , że Cię lubie i szanuje i czesto z Twojej wiedzy korzystam i wdzięczna jestem ze można na Ciebie zawsze liczyć.
ze być może ta kobieta szkoląca wprowadziłą mnie w błąd.
Możbna też dwojako roumieć zapis "zarządca lub inna osoba....."- można to rozumieć , że ta inna osoba to w przypadku domów i kamienic etc.
Czy jest jakakolwiek interpretacja ogólna tej ustawy?
a gdzie ten błąd ortograficzny popełniłam? chętnie się dowiem by go więcej nie popełniać![]()
![]()
ale skoro pytasz...przeczenie NIE z rzeczownikami piszemy łącznie np. nieprawda (której pisanie nam zarzuciłaś)![]()