dodatek mieszkaniowy od lipca 2021 r.

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Fonfel
Praktykant
Zajmuję się: Dodatkami mieszkaniowymi
Kontakt:

dodatek mieszkaniowy od lipca 2021 r.

Post autor: Fonfel »

Co oznacza osoba zajmująca lokal mieszkalny bez tytułu prawnego oczekującym na przysługujący im lokal zamienny albo najem socjalny lokalu
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: dodatek mieszkaniowy od lipca 2021 r.

Post autor: :-) »

Fonfel pisze: 09 lip 2021, 13:37 Co oznacza osoba zajmująca lokal mieszkalny bez tytułu prawnego oczekującym na przysługujący im lokal zamienny albo najem socjalny lokalu
zazwyczaj...jest to osoba, ktora ma wyrok sadu o eksmisji z lokalu...ale w wyroku jest zapis,ze przysługuje jej lokal zamienny...wtedy ta osoba mieszkajac w lokalu bez tytulu prawnego (z tego co byla eksmitowana) czeka az przyznaja jej inny lokal...wtedy mozna przyznac dodatek mieszkaniowy na ten lokal ktory zjamuje bez tytulu prawnego:)
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Post autor: :-) »

:-) pisze: 09 lip 2021, 13:45
Fonfel pisze: 09 lip 2021, 13:37 Co oznacza osoba zajmująca lokal mieszkalny bez tytułu prawnego oczekującym na przysługujący im lokal zamienny albo najem socjalny lokalu
zazwyczaj...jest to osoba, ktora ma wyrok sadu o eksmisji z lokalu...ale w wyroku jest zapis,ze przysługuje jej lokal zamienny...wtedy ta osoba mieszkajac w lokalu bez tytulu prawnego (z tego co byla eksmitowana) czeka az przyznaja jej inny lokal...wtedy mozna przyznac dodatek mieszkaniowy na ten lokal ktory zjamuje bez tytulu prawnego:)
ojoj...przeszłam samą siebie tylko nie wiem czy to zrozumiałe co napisałam...ufff
Fonfel
Praktykant
Zajmuję się: Dodatkami mieszkaniowymi
Kontakt:

Post autor: Fonfel »

Bardzo dziękuje za wyjasnienie
ODPOWIEDZ