heiland, a Ty skąd to wiesz ??

heiland, a Ty skąd to wiesz ??
Oczywiście ze nie. Doczytaj. Zamierzasz na całą warszawska siec ciepłownicza wypłacić jeden dodatek? odsyłam do strony gov. Dodatek nie zależy ani od własności ani od wynajmu ani podstawowa wysokość nie zależy nawet od posiadania jakiegokolwiek pieca. Wiele osób zadnych pieców nie ma a dodatek jak najbardziej im przysługuje. Nie istnieje zapis który mowi ze dodatek należy sie tylko osobom z piecami.heiland pisze:Jak masz udzielać takich porad to proszę zaprzestań ich bo zwyczajnie wprowadzasz w błąd innych.kalina.malina pisze:Prowadzą oddzielne gospodarstwa domowe wiec każdy ma swój dodatek bo czemu by nie?
1 piec = 1 dodatek mimo kilku rodzin (gospodarstw).
Jeden dom nie równa się jedno gospodarstwo domowe. Takiego zapisu nie znalazłam. Sa domy w których mieszka kilka gospodarstw domowych.świadczenia500+ pisze: ↑04 sty 2022, 10:46Ja według ustawy zrozumiałam to, że jeśli jest kilka rodzin w jednym domu to kto pierwszy złoży wniosek ten ma rozpatrzenie i przyznanie.
@kalina.malina, nie rób kurtyzany z logiki. Bo rozmowa tzn. przykład o którym pisaliśmy odnosił się do domu wolnostojącego w którym mieszkali na jednym piętrze rodzice a na drugim syn z rodziną.kalina.malina pisze:Oczywiście ze nie. Doczytaj. Zamierzasz na całą warszawska siec ciepłownicza wypłacić jeden dodatek? odsyłam do strony gov. Dodatek nie zależy ani od własności ani od wynajmu ani podstawowa wysokość nie zależy nawet od posiadania jakiegokolwiek pieca. Wiele osób zadnych pieców nie ma a dodatek jak najbardziej im przysługuje. Nie istnieje zapis który mowi ze dodatek należy sie tylko osobom z piecami.heiland pisze:Jak masz udzielać takich porad to proszę zaprzestań ich bo zwyczajnie wprowadzasz w błąd innych.kalina.malina pisze:Prowadzą oddzielne gospodarstwa domowe wiec każdy ma swój dodatek bo czemu by nie?
1 piec = 1 dodatek mimo kilku rodzin (gospodarstw).