dodatek osłonowy wniosek - Dodatek energetyczny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 05 sty 2022, 16:10

Możecie napisać o co chodzi w punkcie 3 wniosku o przyznanie dodatku osłonowego (źrodła ciepła)? Wydrukowałam wskazówki ze strony ministerialnej nt. całego wniosku, jak go wypełnić i we wskazówkach jest, że w punkcie 3: ..."zaznaczając opcję potwierdzam", "zaznaczając opcję zaprzeczam". We wniosku ja takich opcji nie widzę, a to istotne potem przy ustalaniu kwoty. Może mi to ktoś wytłumaczyć?
Klara27
Starszy referent
Od: 12 paź 2016, 13:25
Zajmuję się: DM/DE/Stypendia szkolne

Napisano: 05 sty 2022, 16:26

Klara27 pisze:
05 sty 2022, 16:10
Możecie napisać o co chodzi w punkcie 3 wniosku o przyznanie dodatku osłonowego (źrodła ciepła)? Wydrukowałam wskazówki ze strony ministerialnej nt. całego wniosku, jak go wypełnić i we wskazówkach jest, że w punkcie 3: ..."zaznaczając opcję potwierdzam", "zaznaczając opcję zaprzeczam". We wniosku ja takich opcji nie widzę, a to istotne potem przy ustalaniu kwoty. Może mi to ktoś wytłumaczyć?
tez właśnie zwróciłam uwagę na ten temat .... ja wnioskuje że chodzi o to ze osoby które są wpisani do tej ewidencji to wypełniają to a Ci którzy nie to powinni zostawić wolne miejsca ale w twkim przypadku ludzie którzy ogrzewają piecami to mimo wszystko będą zaznaczać pkt 3 .... echhh może na szkoleniu coś powiedzą ...
beatab
Referent
Od: 16 kwie 2014, 12:14
Zajmuję się:

Napisano: 10 sty 2022, 9:45

W projekcie rozporządzenia pierwotnie tak wyglądał wniosek, że były te opcje do zaznaczenia. W oficjalnej wersji wniosku już jest do zaznaczenia jaki konkretnie jest piec. Po prostu nie zmienili tych objaśnień...
Alalala
Inspektor
Od: 05 sie 2016, 9:20
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x