dodatek za prowadzenie 500 + w 2017r.
dodatek za prowadzenie 500 + w 2017r.
Proszę o podzielenie się informacjami na jakim poziomie- w jakiej wysokości są u was dodatki do wynagrodzenia w 2017r. U nas gm. 6000 mieszkańców, jest nas dwie dodatek po 260 zł. w tamtym roku po 500 zł. Kierownik nic nie otrzymał w tym roku to i nam chce pozabierać bo tylko mamy dodatek płacony do końca marca. Pracę trzeba zrobić a pieniędzy jak zwykle brak. 

Re: dodatek za prowadzenie 500 + w 2017r.
a na jakich stanowiskach jesteście zatrudnione? w zakresie czynności macie 500+?
a jaki to dodatek? jak się nazywa? a jakie macie zarobki bez dodatku?
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Poziom dodatku specjalnego u mnie pozostaje bez zmiany względem 2016 r. choć miał wzrosnąć no ale nie ma szans raczej na to.
ale dodatek specjalny dla osoby która ma ma w zakresie obowiązków realizację 500 + czy mówimy o osobach "pomagających"?heiland pisze:Poziom dodatku specjalnego u mnie pozostaje bez zmiany względem 2016 r. choć miał wzrosnąć no ale nie ma szans raczej na to.
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
To nie powinna być podwyżka pensji dla osób, które miały np tylko ZR a teraz robią też 500+?
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
W zakresie dodatkowo500 pisze:ale dodatek specjalny dla osoby która ma ma w zakresie obowiązków realizację 500 + czy mówimy o osobach "pomagających"?heiland pisze:Poziom dodatku specjalnego u mnie pozostaje bez zmiany względem 2016 r. choć miał wzrosnąć no ale nie ma szans raczej na to.

Ja prowadzę SR. a to mam jako dodatek specjalny w związku z zwiększonym okresem obowiązków. Roboty tyle samo: zwroty, nowe wnioski, sprawozdania a kasy mniej. Wszystko fajnie socjal dla ludzi ogromny płacimy a dla nas kierownik ustala ile mu się podoba gdzie koszty obsługi są na poziomie 6000 zł miesięcznie.
No nikt nie chce opisać, na jakim poziomie ma dodatki...
Mnie też krew czasem zalewa, jak wypłacam ludziom 1.500zł świadczeń, a na koniec miesiąca mam w takiej kwocie wynagrodzenie
Jestem osobą zatrudnioną na stanowisko 500+, także o dodatkach nie mam pojęcia. A moja pensja jest opłakanie niska.
Mnie też krew czasem zalewa, jak wypłacam ludziom 1.500zł świadczeń, a na koniec miesiąca mam w takiej kwocie wynagrodzenie

a czy pensje dla osób realizujących 500+ można sobie zwiększyć z tych kosztów 1,5% od wypłacanych? jakie macie stawki na stanowisku nowych osób do 500+?
Oprócz dodatek za prowadzenie 500 + w 2017r. - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
weryfikacja w sygnity ZUS
Nie zgłoszone uzyski
Sprawozdanie część F-Pomocy
DECYZJA MARSZAŁKA
wniosek odesłany z ROPSU
Przekazanie sprawozdania
Sygnity Sprawozdanie D.2
uzyskany dochód
Czy decyzje NP nieostsateczne ujmujecie w cz. C.3?
Forma rzeczowa w części
Zwrot 500+ pilne...
Świadczenie rodzicielskie
Sprawozd. tab. C 1.1.1 i 2.2.2
wstrzymanie wypłaty 500 plus
Od kiedy przyznać???????
odblokowanie sprawozdania