powiedz ile osób u Was będzie to prowadzić i czy jesteście dużą gminą?heiland pisze:Dziwieńset + ale brutto. Jak dla mnie to żadna tajemnica :p
dodatki do wynagrodzenia
Re: dodatki do wynagrodzenia
900 to już coś bo my jak do tej pory to wydajemy druki udzielamy informacji odbieramy ileś tam telefonów i nie wiemy za ile
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
1 osoba (znaczy ja) a gmina to raczej mała ale biednagosia78 pisze:powiedz ile osób u Was będzie to prowadzić i czy jesteście dużą gminą?heiland pisze:Dziwieńset + ale brutto. Jak dla mnie to żadna tajemnica :p

Zależy od punktu siedzenia :p a w ogóle to z 900 wyjdzie 600 zł z groszami przelewu :pcarina pisze:900 to już coś bo my jak do tej pory to wydajemy druki udzielamy informacji odbieramy ileś tam telefonów i nie wiemy za ile
- Zjem Ci Chleb
- Podinspektor
- Zajmuję się: PS/FA/AOON/OW/ŚW
- Kontakt:
2 osoby przyjmują + 2 wydaja decyzje + do tego kierownik + księgowa w ramach 500+
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Zjem Ci Chleb a ile u Was wniosków na ZR macie?
a możecie podać nazwę tego dodatku do wynagrodzenia?(dodatek specjalny czy jakiś inny)
U nas jeszcze nie wiadomo kto to będzie prowadził. Narazie tylko wójt przekazał to do gopsu. Mała gmina 200 wniosków na zr,fa, dłużnicy, św opiekuńcze, stypendia, ja sama ze wszystkim.
- Sipera
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
- Kontakt:
czyli rozumiem, że Ty tylko wydasz i przyjmiesz wnioski. Resztę tj. przeliczanie ( przy pierwszym) wprowadzanie do systemu, wydawanie decyzji, listy wypłat, sprawozdania, odmowne, wezwania do uzupełnienia, pozyskiwanie danych z cudnej empatii i oczywiście podpisanie decyzji należy do kierownikaZjem Ci Chleb pisze:ja dostanę 576 zł a kierownik 1125 zł....

..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
u mnie jeszcze nic nie słychać jak będzie czy umowa czy dodatek kurde aby
coś tylko było

-
- Podinspektor
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
No i po co? Informacji można udzielać, ale po co robota z drukami?carina pisze:900 to już coś bo my jak do tej pory to wydajemy druki udzielamy informacji odbieramy ileś tam telefonów i nie wiemy za ile
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Oprócz dodatki do wynagrodzenia - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Dochód ze stypendium uczelnianego się wlicza?
wiek dziecka
500+ niepłacone alimenty
500+ dokumenty
Czy pomoc z MOPS będzie wliczało się do 500+
Przydatne informacje o demo oprogramowania 500+
Wystawienie decyzji
zwrot z podatku - wliczamy do dochodu ?
co to jest dziecko w 500 plus
opiekun prawny - czy może otrzymać 500+ na dziecko
pełnolenie niepełnosprawne dziecko w składzie rodziny - jaki
Szkolenie - Lublin 23.03.2016 r.
csizs haslo