dostalismy podwyzki - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 3 z 5    [ Posty: 41 ]

Napisano: 20 paź 2010, 1:01

... to któż wam do ciężkiej ch..ery karze pracowac w dpesie, szukac innej pracy, bo mnóstwo jej dookoła, tylko trzeba chciec, a nie iśc na łatwiznę !!!!
~Jan

Napisano: 20 paź 2010, 11:38

To Janku poradź , gdzie mozemy dostać pracę ? np kujawsko-pomorskie?
~wera

Napisano: 20 paź 2010, 16:29

Opole-1100 na reke, brak podwyzek
~mimi

Napisano: 12 lis 2010, 20:49

podobno w krakowie za podwyzki zabrały sie związki zawodowe Solidarnośc, ciekawe na co jest ich stać.
~Jula

Napisano: 30 lis 2010, 14:21

Radom, brak podwyżek, miasto zadłużone i długo nie będzie.
~Grażyna

Napisano: 14 gru 2010, 23:29

Dlatego, że centrala sekcji pomocy społecznej solidarność jest w Krakowie, to tam pracownicy dps-ów dostali po 500 zł, a reszta związkowców niech sie \"wali\", tak zapewne myśla ci co sa krakowskimi działaczami, inne dps-y w polsce czy małopolsce to co sa gorsi ???. I tak to sie przejawia lokalny patriotyzm czyt. dbanie i swój czubek nosa, i to maja być związki dla wszystkich, a gdzie tu solidarność w działaniu. Chyba czas sie wypisac z tego śmiesznego zbiegowiska, bo składki pałece i co ??/
~!!!!

Napisano: 15 gru 2010, 14:19

Pracuje w DPS w Krakowie. Żadnych , powtarzam ŻADNYCH podwyżek nie było tylko ochłap przedwyborczy od prezydenta , jednorazowa wypłata po 500 zł, która do niczego nie wchodzi. Mógł sobie to zachować bo pracownicy woleli by powyzkę zamiast kiełbasy przedwyborczej :) Więc nie piszcie bzdur , bo od 2008 r. nie było zadnych podwyżek.
~zuza

Napisano: 15 gru 2010, 18:08

a to może pochwal się ile wy w tym królewskim mieście zarabiacie, jak koszt utrzymania mieszkańca w wielu dps-ach dochodzi do 4000 zł !!!!, to chyba ze 3000 zł opiekun ??? czekam na odpowiedź!!!!
~!!!!

Napisano: 16 gru 2010, 17:25

Koszt utrzymania mieszkańca 2700. A opiekun zarabia 2.100 brutto( większość mamy po studiach) to chyba nie tak dużo. Ja pracuję w księgowości więc jak ktoś wypisuje takie bzdury jak wyżej to bardzo mnie denerwuje.
Nie mylić zarobków pracowników Domów Pomocy z Urzędem Miasta. My zawsze jesteśmy na szarym końcu.
I właściwie nie wiem o co było tyle nerwów?.
~zuza

Napisano: 16 gru 2010, 17:50

2100, a ja tez po studiach i 1300 i co \'księgowa\" co to najwiecej ma do powiedzenjia na tematy merytoryczne, tez mi autorytet.;
~anka

Strona 3 z 5    [ Posty: 41 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x