dot decyzji zmieniajacej na okresówkę

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~lilka

dot decyzji zmieniajacej na okresówkę

Post autor: ~lilka »

może mi ktoś przesłać decyzję zmieniającą na okresówkę z uwagi na zmianę dochodu w rodzinie [email protected] z góry dziękuję
~mariusz

Re: dot decyzji zmieniajacej na okresówkę

Post autor: ~mariusz »

Witam
ja też poproszę [email protected]
Z góry dziękuję..
~Hania

Post autor: ~Hania »

Ja też bym poprosiła o wzór takiej decyzji.Dziękuję z góry.Mój mail: [email protected]
~elka

Post autor: ~elka »

Może by ktoś tutaj wrzucił. Tak będzie najprościej.
~kk

Post autor: ~kk »

ja też poproszę!!!!!
~wacsyn

Post autor: ~wacsyn »

Z informacji jakie posiadam, to nie ma takowego pisma, sporządza się je samemu, tj.
jeżeli ktoś ma zasiłek inny, a niżeli okresowy, to po zakończeniu zasiłku, piszemy prośbe do OPS- u lub MOPS- u dotyczącą zasiłku okresowego. Nie dajmy się czasami omamić tym sympatycznym pracownikom socjalnych, że niby OPS nie ma pieniędzy, bo oni zawsze mają, ponieważ dostaja raz na jakiś zcas pewną póle pieniędzy i muszą tak rozporządzać, zeby im zostało na ewentualne nowe zasiłki okresowe, pozdrawiam
~AGA

Post autor: ~AGA »

ja również prosiłabym taką decyzję [email protected]
~ pracownik socjalny

Post autor: ~ pracownik socjalny »

wascyn. g. prawda. Decyzje zmianiamy z urzedu art.163 kpa - to sie musi zrobić bo tak stanowia przepisy.
ODPOWIEDZ