dot decyzji zmieniajacej na okresówkę
dot decyzji zmieniajacej na okresówkę
może mi ktoś przesłać decyzję zmieniającą na okresówkę z uwagi na zmianę dochodu w rodzinie [email protected] z góry dziękuję
Re: dot decyzji zmieniajacej na okresówkę
Ja też bym poprosiła o wzór takiej decyzji.Dziękuję z góry.Mój mail: [email protected]
Może by ktoś tutaj wrzucił. Tak będzie najprościej.
Z informacji jakie posiadam, to nie ma takowego pisma, sporządza się je samemu, tj.
jeżeli ktoś ma zasiłek inny, a niżeli okresowy, to po zakończeniu zasiłku, piszemy prośbe do OPS- u lub MOPS- u dotyczącą zasiłku okresowego. Nie dajmy się czasami omamić tym sympatycznym pracownikom socjalnych, że niby OPS nie ma pieniędzy, bo oni zawsze mają, ponieważ dostaja raz na jakiś zcas pewną póle pieniędzy i muszą tak rozporządzać, zeby im zostało na ewentualne nowe zasiłki okresowe, pozdrawiam
jeżeli ktoś ma zasiłek inny, a niżeli okresowy, to po zakończeniu zasiłku, piszemy prośbe do OPS- u lub MOPS- u dotyczącą zasiłku okresowego. Nie dajmy się czasami omamić tym sympatycznym pracownikom socjalnych, że niby OPS nie ma pieniędzy, bo oni zawsze mają, ponieważ dostaja raz na jakiś zcas pewną póle pieniędzy i muszą tak rozporządzać, zeby im zostało na ewentualne nowe zasiłki okresowe, pozdrawiam
ja również prosiłabym taką decyzję [email protected]
wascyn. g. prawda. Decyzje zmianiamy z urzedu art.163 kpa - to sie musi zrobić bo tak stanowia przepisy.
Oprócz dot decyzji zmieniajacej na okresówkę - Wzory pism przeczytaj również:
wzór wniosku o ściganie
uchylenie decyzji
PROWADZENIE TECZEK DŁUZNIKÓW
ładnie proszę ;-)
niezałatwienie sprawy w terminie
umorzenie ninależnie pobr.św.rodz.
dobre uzasadnienie
decyzja zmieniająca składke społeczną
zapytanie o koordynację
decyzja na 100 zł
Decyzja zmieniająca w sprawie ustalenia prawa do świadczenia z FA