w mojej koziej wólne tak jest ...gops77 pisze:Powtórze jeszcze raz:
To bedziecie z własnej kasy zwracac do budzetu bezprawnie wypłacone 100 dzieciakom w wieku 5 lat ktore nie odbywają od 1 września 2016 r. rocznego przygotowania przedszkolnego - tyle w tym temacie - UW tez dostały stan prawny w zakresie rocxznego przygotowania przedszkolnego, a zasłanianie się bzdurnymi zaswiadczeniami z jakiejś szkoły w której nieuki nie znają obowiązującej ich ustawy o systemie oświaty, niewiele wam pomoże, ani jakis totalny bełkot "ze w mojej gminie reforma oświaty nie do końca działa" - chciejstwo rodziców tu nie ma nic do rzeczy.
Tak więc ponownie życze powodzenia - proponuje od razu policzice sobie w swoim prywatnym budzecie ile bedziecie musieli oddawac pracodawcy a pracodawca do budzetu za bezprawne wydatkowanie srodków z dotacji na śr, tj. bezprawne wypłacanie tego dodatku.
Naprawdę przestańcie sie osmieszac wpisami typu "w mojej koziej wólce, to 5 latki beda realizowały roczne przygotowanie przedszkolne bo tak sobie chca ich rodzice"
ja też - nie ma innego wyjścia, śledztwa nie będziemy przecież prowadzićRen123 pisze:Jesli w aktach bede miala zaświadczenie szkoly ze dzecko uczeszcza do kl.O to przyznam 100 zl.