dowcip
Re: dowcip
do Łukasza
aleś ty błyskotliwy jest
gaja
dlaczego dyskryminujesz mnie za poglady, czy przekonania?
aleś ty błyskotliwy jest
gaja
dlaczego dyskryminujesz mnie za poglady, czy przekonania?
gaja
a ty jesteś pracownikiem socjalnym? jak to jest, że pozwalasz sobie na piętnowanie mojej osoby za poglądy? Czy to jest jakaś inna postać dyskryminacji niż \"wszystkie\"?
Czy po prostu wszystkie, które tobie pasują?
a ty jesteś pracownikiem socjalnym? jak to jest, że pozwalasz sobie na piętnowanie mojej osoby za poglądy? Czy to jest jakaś inna postać dyskryminacji niż \"wszystkie\"?
Czy po prostu wszystkie, które tobie pasują?
Pytajnik
Nazbyt wrażliwy jestem, rozczulam się bardzo
pogadaj z Biedroniem, czy wolno ci ingerować w wychowanie moich dzieci, może ci odpowie tak po męsku, odważnie.
Nazbyt wrażliwy jestem, rozczulam się bardzo
pogadaj z Biedroniem, czy wolno ci ingerować w wychowanie moich dzieci, może ci odpowie tak po męsku, odważnie.
a w ogóle to ja sie cieszę, że można swobodnie rozmawiac i wyrażać swoje pogądy w państwie demokratycznym, gdzie coraz cześciej relacje i zachowania międzyludzkie są tak legalne jak \"Elton John i jego żon\". Pozwoliłem sobie na cytat z publikacji książkowej. Sam tego nie wymyśliłem, ale bardzo mi się podoba. Ciekawe porównanie. Często je stosuję, aby wykazać np. absurdy prawne.
gaja
tak, jestem pracownikiem socjalnym
ale nad przeciwdziałanie dyskryminacji jakoś bardziej przedkładam zdrowy rozsądek.
Dlaczego w kwetstii homoseksualistów i ich żądań nie krzyczy się, że w społeczeństwie wiekszość nie jest homoseksualistami wobec czego - jak to w demokracji, winni się stosować do zdania większości?
Czy ktoś mi może zdefiniować pojecie związek partnerski? Jeśli gram z kumplem w tenisa, który jest moim partnerem w parze deblowej, to też tworzymy związek? A w brydżu?
A najlepsze, po prostu mistrzowsko alogiczne jest pojęcie luźny związek. To jak związany jest ten związek luźno, to może już związkiem nie jest. Bo już sobie związkowcy poluzowali?
tak, jestem pracownikiem socjalnym
ale nad przeciwdziałanie dyskryminacji jakoś bardziej przedkładam zdrowy rozsądek.
Dlaczego w kwetstii homoseksualistów i ich żądań nie krzyczy się, że w społeczeństwie wiekszość nie jest homoseksualistami wobec czego - jak to w demokracji, winni się stosować do zdania większości?
Czy ktoś mi może zdefiniować pojecie związek partnerski? Jeśli gram z kumplem w tenisa, który jest moim partnerem w parze deblowej, to też tworzymy związek? A w brydżu?
A najlepsze, po prostu mistrzowsko alogiczne jest pojęcie luźny związek. To jak związany jest ten związek luźno, to może już związkiem nie jest. Bo już sobie związkowcy poluzowali?
jeśli grasz z partnerem w tenisa, to niekoniecznie. no chyba, że popełniłeś literówkę i grywasz z nim w penisa, to wtedy jak najbardziej. istnieje jeszcze możliwość, że ty tylko tak dla sportu, to można traktować jako odskocznię od nudnego życia rodzinnego.
partner współuczestnik (gry, rozmowy itp.); towarzysz, wspólnik; aktor współgrający z innym.
ciekawe tłumaczenie ze słownika wyrazów obcych.
poradnik, no zachłysnąłem się twoim intelektem, zrob jeszcze jakś literówkę do pojęcia brydż, to może mi zaimponujesz
a jakie ty masz odskocznie, to mnie mało interesuje. Za to odbicie chyba masz niezłe.
ciekawe tłumaczenie ze słownika wyrazów obcych.
poradnik, no zachłysnąłem się twoim intelektem, zrob jeszcze jakś literówkę do pojęcia brydż, to może mi zaimponujesz
a jakie ty masz odskocznie, to mnie mało interesuje. Za to odbicie chyba masz niezłe.
Oprócz dowcip - HYdE PaRK przeczytaj również:
FACET- instrukcja
Spot Wyborczy Rok?
A miało być tak pięknie
Dobry tekst
Hej PISiowe Pokemony
do c
Dziś zacznę Wam dokładać do pieca
SZOK
Nareszcie trochę luzu na tym forum:)
po naszymu godka
Anders Behring Breivik ze mną pracował
Warszawa: protest przeciwko drożyźnie i prywatyzacji
ploteczki MOPS wrocek
Dzięki Bogu
ci kierowcy - czy to może być elektorat po?
gdzie jest wątek: zwolnioniona z pracy cz. II