dowcip
Re: dowcip
gaja, jak to nie ma o czym rozmawiać, czyżby była jakaś granica tolerancji? he he
łukaszku, po którym piwie to już jesteś, że tak bełkoczesz znów? nijak nie sposób cię zrozumieć.
ciemny piotrusiu
to tylko twój problem ze zrozumiemiem czytanego tekstu. Nic innego. Nie przejmuj się.
to tylko twój problem ze zrozumiemiem czytanego tekstu. Nic innego. Nie przejmuj się.
chyba ty masz problem z czytaniem, jeśli nawet nicka mojego nie potrafisz poprawnie przeczytać, niemoto.
może niepoprawnie przeczytałem, przepraszam,
całe szczeście że zinterpretowałem dobrze
całe szczeście że zinterpretowałem dobrze

byłeś po prostu blisko, czerń jest ciemnym kolorem. nie masz się czym cieszyć chłopczyku.
a m,oże powrócisz do dyskusji z betta o pokl -u skończyły ci się cudze argumenty i du pa - specjalisto od niczego (jak dzibar) i
jakąż to wielki niespecjalista politolog uczelnie skończył, na które cudze argumenty jako własne uczyli przytaczać
jakąż to wielki niespecjalista politolog uczelnie skończył, na które cudze argumenty jako własne uczyli przytaczać
Łukaszu z Dz.........yc
tu są twoje poglądy - z ciekawości przeczytałam co pisałeś wcześniej - jak ktoś poradził feministki w wyszukiwarkę - nie będę z kimś takim więcej rozmawiała.
https://www.ops.pl/forum.php?page=4&cmd= ... ategory=42
tu są twoje poglądy - z ciekawości przeczytałam co pisałeś wcześniej - jak ktoś poradził feministki w wyszukiwarkę - nie będę z kimś takim więcej rozmawiała.
https://www.ops.pl/forum.php?page=4&cmd= ... ategory=42
oooo!
proszę, kimś takim.
A Ty co, lepsza jesteś, czy jak? Bo inna z pewnością, ale to akurat jest normalne.
proszę, kimś takim.
A Ty co, lepsza jesteś, czy jak? Bo inna z pewnością, ale to akurat jest normalne.
do Łukasza
czep się tramwaju. Jakoś niczego nowego nie piszesz od dłuższego czasu na tym forum. No ale cóż jak to mówi przysłowie: z pustego to i Salomon nie naleje.
I jak zwykle wcinasz się z inną gadką, niż temat dyskusji. Ty w ogóle umiesz mówić na temat?
czep się tramwaju. Jakoś niczego nowego nie piszesz od dłuższego czasu na tym forum. No ale cóż jak to mówi przysłowie: z pustego to i Salomon nie naleje.
I jak zwykle wcinasz się z inną gadką, niż temat dyskusji. Ty w ogóle umiesz mówić na temat?
Oprócz dowcip - HYdE PaRK przeczytaj również:
FACET- instrukcja
Spot Wyborczy Rok?
A miało być tak pięknie
Dobry tekst
Hej PISiowe Pokemony
do c
Dziś zacznę Wam dokładać do pieca
SZOK
Nareszcie trochę luzu na tym forum:)
po naszymu godka
Anders Behring Breivik ze mną pracował
Warszawa: protest przeciwko drożyźnie i prywatyzacji
ploteczki MOPS wrocek
Dzięki Bogu
ci kierowcy - czy to może być elektorat po?
gdzie jest wątek: zwolnioniona z pracy cz. II