dożywianie 10%
Re: dożywianie 10%
wchodzisz na jednorazowe, musisz coś wpisać i wtedy masz aktywne w podglądzie np HTLM - niwe wiem czy dobrze to na napisałam
przy okazji uprzejmie informuję że osoby korzystające z naszego Pomostu mogą ułatwić sobie wypełnienie tego sprawozdania za pomocą sprawozdania o takiej samej nazwie w Pomoście, który wprowadziliśmy w najnowszej aktualizacji Pomostu, od wczoraj dostępnej na naszej stronie. Dzięki temu Pomost obliczy nam sam komórki do tego sprawozdania i tylko je przepiszemy do gSAC w odpowiednie komórki, zamiast liczyć ręcznie.
pozdrawiam
Tomek
pozdrawiam
Tomek
przez SAC klikasz na jednorazowe po lewej stonoe zaznaczasz klikasz na ołówek u góry pokazuje sięprawozdanie wpisujesz dane następnie klikasz u góry po lewej stronie pomiędzy ołówkiem następnie w ustawienia pokaże się tabela zaznacz scal w jedną stronę ok. i u góry drukuj nie wiem czy to rozumiesz
jeszcze zapomniałm jak wejdziesz na ikonę obok ołówka póżniej podgląd wydruku kliknij i pózniej wszysto jak pisałm
Oprócz dożywianie 10% - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
program nemezis - zadłużenie z FA
modem Sagem lub Speed Thomsona
problem z zasiłkiem pielg.
gdzie szukać pakietu poprawek do śr
gdzie się podziały odsetki ???
quickstat
decyja w sprawie zwrotu
problem z wczytaniem sprawozdania SYGNITY
Problem z zalogowaniem się
POMOST SYGNITY
dziwny problem z pomostem
nie mogę w Sygnity ŚR dodać załączników