druki - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 01 lip 2014, 14:03

wiadomo czy zmienia sie druki w świadczeniach rodzinnych?? zamawiacie juz ??
Iwona S

Napisano: 01 lip 2014, 14:40

nie zamawiam jeszcze bo nie będę zapychać szafy na dwa miesiące ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 02 lip 2014, 7:39

ja juz nie mam za bardzo druków a ludzie juz przychodzą po wnioski na nowy okres zasiłkowy, nie wiecie czy będą je zmieniać ?
sabi

Napisano: 02 lip 2014, 7:52

No właśnie bo u nas jest tak samo, że już przychodzą po druki już .
I co myślicie, że będą nowe ?
Madzialena

Napisano: 02 lip 2014, 8:28

Madzialena pisze:No właśnie bo u nas jest tak samo, że już przychodzą po druki już .
I co myślicie, że będą nowe ?
ja nie wydaję ... już mnie życie nauczyło: przyjdzie osoba za dwa miesiące i pani da jeszcze jeden bo sie zapodział ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 02 lip 2014, 8:33

No w obecnie też nie wydaję .
Ale bardziej chodzi mi o ty bo mi się już trochę kończą czy będą nowe wzory formularzy bo uważam, że powinny i kwestia jest zamówienia ich , teraz jest trochę czasu to można by to ogarnąć na przykład.
Madzialena

Napisano: 02 lip 2014, 8:41

Madzialena pisze:No w obecnie też nie wydaję .
Ale bardziej chodzi mi o ty bo mi się już trochę kończą czy będą nowe wzory formularzy bo uważam, że powinny i kwestia jest zamówienia ich , teraz jest trochę czasu to można by to ogarnąć na przykład.
obstawiam, że się nie zmienią, nie było jakiś większych zmian i nie ma projektu rozporządzenia ....
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 02 lip 2014, 8:45

małe zmiany? a cudzoziemscy, a skład rodziny??? to powinno być zmienione we wnioskach.
sabi

Napisano: 02 lip 2014, 8:48

sabi pisze:małe zmiany? a cudzoziemscy, a skład rodziny??? to powinno być zmienione we wnioskach.
no a to wielkie zmiany są ??? :D ;) ... napisałam wyraźnie, że "obstawiam" bo nie ma projektu rozporządzenia .. to co się obstawia nie zawsze jest równe temu co będzie :roll:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 02 lip 2014, 10:38

może nie kolosalne ale istotne aby pouczenie było prawidłowe/aktualne. jak tak to zamawiam nie ma na co czekać chyba
sabi

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x