Nie działa i juz mam takie nerwy, że napisałam pismo do Departamentu Informatyki MRPiPS. Wam radze to samo, bo się nie zanosi że będzie lepej (a jest fatalnie od poczatku roku)
Ja nie czekam na cud. Dzisiaj poszły pisma do ZUS o udostępnienie danych. Przecież ludzi to nie interesuje,że nie działa. Złożyli wniosek, na organie spoczywa obowiązek weryfikacji i nie będę czekać w nieskończoność.
Ja korzystam z niej codziennie i raz pójdzie zapytanie- raz wyskoczy błąd, a to ze po stronie Zusu cos nie tak. i tak w kółko. mam złożonych 10 wniosków i czekam na odpowiedzi- jednego dnia napisane ze wynik mozna pobrac np. o 19-01-21016 o 8.00 a jak wchodziłam tego dnia to pokazało mi ze dziś- a DZIS- wyszło tak: 2016-01-20 08:12:47,516 Ostrzeżenie Wystąpił błąd wewnętrzny usługi ZAPYTZUS: 303000 - Loadbalance endpoint : gov//pl/gov/mpips/csizs/endpoints/endpoint-uslugiMZT.xml - no ready child endpoints
I NIBY TO DOBRZE DZIAŁA!!!
ma to samo dzisiaj .. i jeszcze coś takiego 2016-01-20 08:38:36,025 Ostrzeżenie org.apache.axiom.om.impl.llom.OMElementImpl cannot be cast to org.apache.axiom.soap.SOAPHeaderBlock
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
z ZUS dostałam weryfikację info o składkach zdrowotnych: okres się zgadza (2014 r), tytuł ubezpieczenia ale nie ma kwoty składki????? Może źle to robię, może ktoś podpowiedzieć
Znowu nie działa u mnie. Występują różne komunikaty, że nie został wysłany bo aktualnuie nie spełnia warunków czasowych dla komunikatów określonych w "Parametrach wysyłki komunkatów" i jeszcze jakieś błędy po angielsku. Wkurza mnie to od poniedziałku nic nie mogę zrobić a wniosków coraz więcej
czy komunikat:
2016-01-20 09:20:09,534 Ostrzeżenie Error Code 500: Błąd połączenia z usługą wewnętrzną.
oznacza błąd po stronie Empatii, czy może coś u mnie nie działa?