https://businessinsider.com.pl/media/rek ... ar/rqgejxe
Witam
Od trzech miesięcy do dnia dzisiejszego byłam wykluczona społecznie (miałam bana)- tylko ja - chociaż inni post za postem również zamieszczali informacje - u innych wolnośc słowa nie byla ograniczana - to tyle w kwestii prawa i cenzury na portalu ops.pl
ten post proszę przenieśc do działu dzibar, który został najpierw utworzony, a później zlikwidowany przez adminow.
Jak nieprofesjonalni sa zarzadzający portalem pomocy społecznej niech świadczy powyższa wklejka dotycząca reklamy szkodliwego skąd inąd dla zdrowia tigera.
W moim poście BEER kontr Kulczyk znajdującym się w dziale dzibar pisałam wiele lat wcześniej jak szkodliwe są reklamy np kampani Kulczyka piwa pt. zimny lech - po katastrofie smoleńskiej jak to dwuznacznie wyśmewano za jednym zamachem i markę napoju i samego prezydenta, który zginął.
Wowczas nikt się nie protestowal.
U rządów było PO-PSL
Myślę, że dalsze tolerowanie chamstwa i braku podstawowych zasad etycznych oraz prawa - ma swoje skutki i konsekwencje wlaśnie w takim wymiarze jak to tutaj przedstawiłam
Myślę, że to wystarczy jako komentarz po mojej trzymiesięcznej przerwie, a dział dzibar wróci na łamy ops.pl bez ograniczeń, ktore jak to bylo widoczne były tylko dla mnie bo inni mogli wypowiadać się bez ograniczeń.