dzień matki

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~lenka

dzień matki

Post autor: ~lenka »

JAk organizujecie dzień matki/ojca? czy w ogole jest organizowany?
~zosia

Re: dzień matki

Post autor: ~zosia »

u mnie w placówce nie organizujemy tych świat
~kordi

Post autor: ~kordi »

U nas łączymy to z Dniem Dziecka i robimy Festyn Rodziny - wychowankowie mogą zaprosić kogoś z rodziny - nie tylko i wyłącznie matkę czy ojca. Generalnie rodziny przyjeżdżają, niestety są i takie dzieci do których nikt nie przyjedzie :( ale nie na wszystko mamy wpływ, staramy się żeby byli wtedy wychowawcy sprawujący bezpośrednią opiekę choć wiadomo że to nie to samo :(
~ewa

Post autor: ~ewa »

u nas rowniez na zasadzie festynu!
~gosiek

Post autor: ~gosiek »

U nas w placówce dzieci włanoręcznie wykonują kartki dla swoich mam, redagują życzenia i adresują koperty, przygotowane - wysyłamy pocztą. Jest to miły gest dla mam, a zaznaczam, że dzieci mamy w przedziale wiekowym 11-18 lat, przeważają 15-17 latkowie
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Z powodów czysto organizacyjnych łaczymy dzień matki i dzień dziecka w dzień rodziny. Jest wspólna impreza - przedstawienie w wykonaniu naszej grupy teatralnej, zabawy sportowe, słodki poczestunek i ognisko z kiełbaskami. Zapraszamy członków rodzin, władze powiatu, zaprzyjaźnione osoby i firmy. Zabawa na całe popiołudnie.
~Miłka

Post autor: ~Miłka »

Marcin, skoro to dzień RODZINNY to po co zapraszacie władze powiatu i firmy ;) - nadal jest RODZINNIE ? Zastanów się nad tą konwencją :) Bo jesli chodzi o show to o.k. ;)
ODPOWIEDZ