dziwny wniosek, pomóżcie proszę... - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 24 kwie 2022, 22:00

Witam, wpłynął mi wniosek elektroniczny, w którym jest podana 3 dzieci do 18 roku życia, z czego na żadne z nich nie wnoszone jest o kartę ale przy 1 dziecku zaznaczone jest, że przebywa w rodzinie zastępczej lub domu dziecka, czy w takim przypadku mogą w ogóle pisać to dziecko na wniosku, jeśli tak to jakie dokumenty muszą przedstawić?
wioli
Starszy referent
Od: 08 lip 2018, 18:29
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 25 kwie 2022, 10:33

Wydaje mi się, ze najlepiej zadzwonić do wnioskodawcy bo na pewno myśleli że będzie jedna karta. a to dziecko w rodzinie zastępczej mogło być nawet przez przypadek zaznaczone.
Monica
Stażysta
Od: 20 cze 2014, 16:53
Zajmuję się:

Napisano: 27 kwie 2022, 13:06

wioli pisze:
24 kwie 2022, 22:00
Witam, wpłynął mi wniosek elektroniczny, w którym jest podana 3 dzieci do 18 roku życia, z czego na żadne z nich nie wnoszone jest o kartę ale przy 1 dziecku zaznaczone jest, że przebywa w rodzinie zastępczej lub domu dziecka, czy w takim przypadku mogą w ogóle pisać to dziecko na wniosku, jeśli tak to jakie dokumenty muszą przedstawić?
Ja dzwonię do wnioskodawców i wyjaśniam co i jak. Tak najłatwiej i najszybciej. Osoby wypełniające wnioski elektronicznie nie zawsze wiedzą jak należy wypełnić wniosek, dlatego z różnymi sytuacjami można spotkać się. A po telefonie okazuje się, że wnioskodawcy nie koniecznie chodziło o to co przesłał ;)
aczylok
Stażysta
Od: 27 kwie 2022, 11:11
Zajmuję się: KDR

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x