Elmer o co tu chodzi? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 28 sty 2015, 15:57

ewalu , czy nie powinna być zmiana ustawy ? Będziesz przyznawać na podstawie Wyroku T.K. ?
iwonajaaa

Napisano: 28 sty 2015, 15:58

wyrok TK jest "zmianą" ustawy
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 28 sty 2015, 16:01

iwonajaaa pisze:ewalu , czy nie powinna być zmiana ustawy ? Będziesz przyznawać na podstawie Wyroku T.K. ?
powiem szczerze, że nie wiem jak mam postępować .. póki co nie trafił mi się taki przypadek a jak mi się trafi to pewnie zadzwonię do UW co oni na to :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 28 sty 2015, 16:05

Ja po szkoleniu z Panem M. zadzwoniłam do Ministerstwa do Pani G. Mlonka i właśnie powiedziała mi , że ok. art. jest niezgodny , ale nie jest uchylony ... Bezwzględnie nie należy przyznawać na podstawie Wyroku T.K. a Pan M. co innego .... I weź człowieku bądź mądrym :o
iwonajaaa

Napisano: 28 sty 2015, 16:10

ewalu pisze:oddajesz z trzech procent ??
jaaa nigdy w życiu ewalu. :) Ja bym wiedziała co z kasą zrobić ale nasza księgowa ...nie pytaj. Wciąż żydzi. Na to nie ma, na tamto wcale..... Pracujemy na sprzecie z czasów kamienia łupanego ale jeszcze działa. A dopóki działa, dopóty zapomnijcie o nowym :twisted:
Decyzje drukujemy dwustronnie (oszczędność papieru) oczywiście ręcznie, przekładając kartki bo drukarka jednostronna.
Uprzedzę pytanie - tak, kierownictwo o wszystkim wie, no ale strach przed księgową :?
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 28 sty 2015, 21:39

Elmer pisze:pewnie tym się to skończy :D
No Elmer, stół pewnie już gotowy. :mrgreen:

To nic osobistego, ale m&m to chyba przeprosisz :?:
kun'

Napisano: 29 sty 2015, 8:51

z przeprosinami to poczekam na wynik spraw w SKO.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x