Niedawno byliśmy świadkami wybuchu niebywałej euforii. PO poleciało w sondażach pod niebo. Aż 48% wyborców będzie na nich głosowało. Ale jak ma się do tego poniższa informacja? Czy naprawdę jesteśmy narodem id.iotów albo co gorsze niewolników? Sami osądźcie:
https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... &_ticrsn=5
Euforia
Re: Euforia
Dziękuję uprzejmie za okazanie \"miłości\". Każdy dowód w sprawie jest bezcenny!
Wiem czego można spodziewać się po takich osobnikach, jak perkoz, dlatego przyjmuje to, jako coś nieuchronnego.
Jedyne co mnie razi, to infantylność tych wpisów. W sieci dostępny jest słownik poprawnej polszczyzny. Wystarczy tylko chcieć skorzystać. Czy PO naprawdę musi wszystko partaczyć?
Wiem czego można spodziewać się po takich osobnikach, jak perkoz, dlatego przyjmuje to, jako coś nieuchronnego.
Jedyne co mnie razi, to infantylność tych wpisów. W sieci dostępny jest słownik poprawnej polszczyzny. Wystarczy tylko chcieć skorzystać. Czy PO naprawdę musi wszystko partaczyć?
och, jak poczułem się zbesztany niemiłosiernie! tak dalej, uwielbiam to;)
yulka
nie można schodzić poniżej poziomu morza, jak np. taki perkoz
trzymaj się zdrowo
nie można schodzić poniżej poziomu morza, jak np. taki perkoz
trzymaj się zdrowo
perkoz lata wysoko i swym doskonałym, by nie powiedzieć sokolim;), wzrokiem wypatruje was pędraki, szukając śniadania...
Oprócz Euforia - HYdE PaRK przeczytaj również:
Zbieram na wakacje
Zaklinanie rzeczywistości
PILNE
poczytajcie hieny
wybory za pasem...
pomoc
oblicza prezydencji - fajny tytuł
schizofrenia wyborców PO?
Czarno na białym
;)
rewolucyjny pomysł rządu