ewalu , czy mozesz mi pomoc ? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 09 cze 2014, 14:25

Nikt chyba nie chce ze mna gadac , ponowie sprawe , moze Ty mi pomozesz ....
Czy powinnam w planie wypłat to poprawić , czy ja cos zle licze ? Zerknij , prosze .
Za 4 dni lipca program policzyl mi wyrownanie 69,40 i to sie zgadza , ale skł. społ. za lipiec wyliczył 18,47 i nie wiem skad :(
Tak samo sierpień : za 8 dni sierpnia wyrownanie 138,70-tez sie zgadza , ale społ. znow sie nie zgadza , bo policzyl mi 36,94 zł. :(
iwona81

Napisano: 09 cze 2014, 14:27

składka społ. od świadczeń to w sumie 27,52 % .. liczy ci źle .. może masz w parametrach coś źle ustawione
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 09 cze 2014, 14:31

Dziekuje za odzew :)
wlasnie i to jest dziwne , bo w poprzednich wnioskach policzyl ok. a w tym nie chce :( , wiec raczej tu parametry nie wchodza w gre , nie wiem teraz , czy moge po prostu w planie wypłat poprawic i po klopocie ?
Ps. Juz myslalam , ze moze liczy z odsetkami :roll:
iwona81

Napisano: 09 cze 2014, 14:32

iwona81 pisze:Dziekuje za odzew :)
wlasnie i to jest dziwne , bo w poprzednich wnioskach policzyl ok. a w tym nie chce :( , wiec raczej tu parametry nie wchodza w gre , nie wiem teraz , czy moge po prostu w planie wypłat poprawic i po klopocie ?
Ps. Juz myslalam , ze moze liczy z odsetkami :roll:
ja na razie te decyzje co zrobiłam to bez społecznych, także nie bardzo mogę ci pomóc ale popatrzę w parametrach
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 09 cze 2014, 14:35

jeszcze raz , dziekuje :D
Nie lubie szewskich poniedziałków :x
iwona81

Napisano: 09 cze 2014, 14:36

iwona81 pisze:jeszcze raz , dziekuje :D
Nie lubie szewskich poniedziałków :x
ja to mam dzisiaj baardzoo kiepski poniedziałek :oops:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 09 cze 2014, 14:37

nom , u mnie tez dzis pod gorke :/
iwona81

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny