Pani która pobiera ZR przyszła i poinformowała, że mąż rozpoczął pracę w Niemczech. Prosi abyśmy zawiesili wypłacania jej ZR do czasu rozstrzygnięcia sprawy przez ROPS. Czy mogę zawiesić jej wypłatę ZR na jej prośbę???
nie praktykuję zawieszenia wypłat .. piszę zapytanie do marszałka .. chyba, że osoba przychodzi i pisze wniosek o uchylenie ( bez podania przyczyny ) to uchylam .. i jak pisałam już dzisiaj w którymś temacie , istnieje ryzyko, że rozjada się terminy uchylenie z zachodząca koordynacją ( bo po jakimś czasie wpłynie z ropsu informacja ) .. na szczęście zonków jak na razie nie mam
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Marzena30 pisze:No ale jeśli dana osoba prosi o zawieszenie wypłacania ZR, to na podstawie jej oświadczenia można zawiesić ?
uważam, że nie ale śa takie osoby co uważają, że tak
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes