bardzo dziękuję za komentarze. Pouczenie się nie wkleiło bo forum dopuszcza tylko 3500 znaków. A potwierdzanie faktur w szkołach wynika z zapisu w regulaminie.
pozdrawiam
Pytanie do Aga65,
zobaczyłam tę decyzję przyznającą, którą wkleiłaś na forum, ja też mam zapis, że wysokość stypendium za styczeń-czerwiec zostanie ustalona po otrzymaniu dotacji, i w związku z tym mam pytanie jak wygląda u ciebie treść zgody na zmianę decyzji ?
witam
Nie miałam czasu zajrzeć na Forum. Poniżej wklejam oświadczenie o wyrażeniu zgody na zmianę decyzji i oświadczenie o dochodach. Wzór pochodzi z materiałów szkoleniowych P. Ciszewskiego.
Pozdrawiam
Miejscowość, data ..................
[#WS Wnioskodawca]
[#WS Adres]
[#WS Poczta]
OŚWIADCZENIE
Wyrażam zgodę na zmianę decyzji Burmistrza ....... Nr [#DEC Numer], z dnia [#DEC Data] w sprawie przyznania stypendium szkolnego, w celu uzyskania stypendium szkolnego w okresie dłuższym, niż zawarty w powyższej decyzji.
Jednocześnie, świadoma/y odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia - oświadczam, że dane dotyczące stanu rodziny i wysokości dochodu na jednego członka w rodzinie, zawarte we wniosku o przyznanie stypendium szkolnego na rok szkolny 2015/2016:
nie uległy zmianie / uległy zmianie*