Witam, proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu a mianowicie Pani składa wniosek na okres zasiłkowy 2016/2017 w miejscowości X po czym oświadcza w tej miejscowości X że zmienia miejsce zamieszkania na Y wniosek z trafia do mnie (tej miejscowości Y) z wydaną decyzją (zł za zł) i kompletem dokumentów po czym po ok tygodnia wnioskodawczyni zjawia się i oświadcza mi że jej mąż wyjechał zagranice w celach zarobkowych (kraj UE) ja nie zdążyłam wydać decyzji i spakowałam wniosek i wysłałam do ROPSu z pytaniem o koordynację. Wniosek wrócił z ROPSu i faktycznie ustalili że koordynacja jest ale od 24 stycznia 2017 roku a wcześniej nie ma i do wydania decyzji za jeden miesiąc jesteśmy my, więc zaczynam sprawdzać wniosek i nanosić dochody i patrzę na załączniku 4 a nakazie płatniczym jest zły dochód z gospodarstwa rolnego wpisana tzn. wnioskodawczyni wpisała kwotę z hektara opodatkowanego 0.30 ha a nie dot. hektara przeliczeniowego 0.50 hap w miejscowości X wprowadzili tą kwotę opodatkowaną 0,30 ha i wyszła inna kwota do wypłaty zł za zł a ja którą mam wprowadzić tą z załącznika 4 co wnioskodawczyni wpisała 0.30ha czy z dokumentu nakazu płatniczego za 2015r. 0.50hap ??? no i co z wydaną decyzją z miejscowości X bo wychodzi na to że Pani może mieć nienależnie pobrane świadczenie?? PROSZĘ O POMOC.