Witajcie, czy w waszych ops jest wspomniana w temacie komisja, Czy po przeniesieniu z urzedów komisji i finansów jest możliwość podpisania umowy zlecenie z przewodniczącym na prowadzenie wszelkiej dokumentacji związanej z działaniami komisji. I nie chodzi mi o wynagrodzenie za posiedzenie komisji. Jak to u Was wygląda. Otrzymałam propozycję, żeby się tym zająć i zastanawiam się jak to jest z wynagrodzeniem, w końcu to praca poza godzinami mojej pracy jako pracownik socjalny
u nas już od kilku lat jest GKRPA. Tylko kasa za posiedzenie, cała dokumentacja - gratis!!! Wójt nie chce słyszeć o jakichkolwiek dodatkach dla księgowej czy osoby prowadzącej dokumenty.
u nas już od kilku lat jest GKRPA. Tylko kasa za posiedzenie, cała dokumentacja - gratis!!! Wójt nie chce słyszeć o jakichkolwiek dodatkach dla księgowej czy osoby prowadzącej dokumenty.
i gdzie tu sprawiedliwość. W urzędzie wiem, że był od tego pełnomocnik zatrudniony na połowę etatu. Teraz przekazał to do ops i nic nie wspomnial o dodatkowej kasie.
Komisja jest powołana zarządzeniem, nie umową zleceniem tylko Zarządzeniem wójta, za posiedzenie komisji są diety uchwalane przez Radę Gminy. Niue ma podstawy na inne dodatkowe pieniądze na wynagrodzenia