gSAC nie mozna wejsc na strone \"jednorazowe\"

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
ODPOWIEDZ
~Yanooo

gSAC nie mozna wejsc na strone \"jednorazowe\"

Post autor: ~Yanooo »

Po ostatniej aktualizacji nie moge wejsc w gsacu w zakladkę \"jednorazowe\". O co chodzi?
~kama

Re: gSAC nie mozna wejsc na strone \"jednorazowe\"

Post autor: ~kama »

Mi wywaliło na czerwono jednorazowe dożywianie 10% nieuzupełnione za 4 kwartał. Nie rozumiem, bo wysłałam to sprawozdanie 30.12.2009r. Ktoś wie o co chodzi???
~ala

Post autor: ~ala »

u nas też na czerwono nie wiem o co chodzi
~Yanooo

Post autor: ~Yanooo »

Dostalismy info mailem:
Szanowni Państwo

W związku z przeniesieniem zasobów serwera wojewódzkiego (sprawozdania jednorazowe wojewódzkie) z aplikacji gSAC

zniknęła zakładka Sprawozdania jednorazowe wojewódzkie.

Obecnie wejście na te sprawozdania jest ze strony Ministerstwa (aplikacja przeglądarkowa – Syriusz).

Przy logowaniu do aplikacji komunikaty o zmianie ustawień przeglądarki.

Szczegóły opisane są na stronie:

https://www.malopolska.uw.gov.pl/pomost/080310.htm

W razie problemów z uruchomieniem proszę posiłkować się wyjaśnieniami w postaci zrzutów ekranowych (help z SAC).

Jednocześnie proszę poinformować wszystkich znanych użytkowników w ramach Państwa jednostki o zmianach.
~xxx

Post autor: ~xxx »

Matko, o co tu chodzi? Toż to robota dla informatyka, a my takiego na stanie nie mamy :(
~ZUZA

Post autor: ~ZUZA »

ja tez mam jednorazowe w czerwieni i podobnie jak u ~xxx !!!
~xxx

Post autor: ~xxx »

Dobra, już się wszystko wyjaśniło. Od stycznia nie robimy w g-SACu jednorazowego dożywiania. Będzie przypisane do głównego sprawozdania jako dział 5.
ODPOWIEDZ