I co teraz z kuratorem..?? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 22 sty 2015, 10:29

Pracownik socjalny jest ustanowiony kuratorem dla kilku dłużników,ale od 01-01-2015r. osoba ta już nie pracuje u nas, więc co powinnam teraz zrobić? wystąpić do sądu o zmianę kuratora?
Selenit

Napisano: 22 sty 2015, 11:08

Może i jest to pytanie banalne, ale nigdy nie miałam takiego przypadku - podpowiedzcie coś proszę
Selenit

Napisano: 22 sty 2015, 11:54

jeśli ta osoba już nie chce być kuratorem to tak- ale sam fakt ze już nie pracuje w Ośrodku nie jest przesłanką ze nie może być kuratorem
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 22 sty 2015, 12:24

zgadzam sie z mała mi. Ja tez jestem kuratorem dla dłużników i w sadzie poinformowali mnie(bo zadałam wlasnie to pytanie) ze zmiana pracy nie jest związane z tym ze trzeba zmieniac kuratora
Terenia87

Napisano: 22 sty 2015, 12:41

Myślę, że nie będzie chciała dalej być kuratorem. A gdzie on powinna złożyć pismo, żeby zwolnić ją z tej funkcji, u mnie?a ja wtedy pismo do sądu?jak to powinno się odbyć?
Selenit

Napisano: 26 sty 2015, 12:34

Czy może ktoś mi wskazać jak ma wyglądać procedura zwolnienia z funkcji kuratora?Czy kurator do mnie składa takie pismo?czy do sądu?
Selenit

Napisano: 04 lut 2015, 13:37

Wracam z tematem, bo nadal nie wiem co mam zrobić - co zrobić, jeśli pracownik socjalny, który został ustanowiony kuratorem ds. doręczeń, nie pracuje już w naszym Ośrodku i nie chce być już tym kuratorem. Czy mam od niej wziąć podanie i wystąpić do sądu o zwolnienie jej z tej funkcji? A co z tymi decyzjami dla dłużników, które jej wydałam?ma je zwrócić? Pomóżcie prooooszę
Selenit

Napisano: 04 lut 2015, 15:30

Czy nikt nie miał takiego przypadku?
Selenit

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x