I co wy na to ?
Re: I co wy na to ?
dzisiaj też stałam w kruciutkiej koszulce za firanką i patrzyłam na ciebie, jutro odsłonię firankę i dam ci całusa
Ewuś twe wdzięki mnie onieśmielają, ale na widok twych delikatności, gorących od samego poranka, lekko otulonych krótką koszulą to każda część mej męskości wyrywa się i pragnie być już uwolniona z obcisłości, dajesz mi ukryty znak, szepnęłaś do mnie wejdź do środka, bo ja tak czekam,
już sobie nas wyobrażam jak stoję na schodach, ty uchylasz drzwi, bez zbędnych słów łapiemy się za ręce i wchodzimy na wyższy poziom naszych pragnień i zmysłów, w dostojnym uniesieniu jesteśmy złączeni, tak nam dobrze, tak poznajemy głębiej siebie, nasze usta kosztują nektar z rajskich kwiatów, nasze ciała pragną jeszcze i jeszcze, nasze myśli wołają o tak, o tak jak dobrze.
już sobie nas wyobrażam jak stoję na schodach, ty uchylasz drzwi, bez zbędnych słów łapiemy się za ręce i wchodzimy na wyższy poziom naszych pragnień i zmysłów, w dostojnym uniesieniu jesteśmy złączeni, tak nam dobrze, tak poznajemy głębiej siebie, nasze usta kosztują nektar z rajskich kwiatów, nasze ciała pragną jeszcze i jeszcze, nasze myśli wołają o tak, o tak jak dobrze.
pięknie aż miło się czyta , gratulacje dla Was moi drodzy , dużo szczęścia
jak dziecko w drodze to musi być prawdziwe uczucie ,
zibi się ustatkował i koniec z romansami , Ewa Ty szczęściaro
zibi się ustatkował i koniec z romansami , Ewa Ty szczęściaro
Oprócz I co wy na to ? - HYdE PaRK przeczytaj również:
emerytura
Urodziny Gazety Wyborczej
Pamiętnik pracownika socjalnego
Świńska grypa już w Europie!
Skandal na wystawie zwłok