II wizyta eksperta PFRON

nowa nowa

Re: II wizyta eksperta PFRON

Post autor: nowa nowa »

Lili pisze:Tak, musisz każdego wnioskodawcę, który otrzymał dofinansowanie w poprzednim roku wysłać na drugą wizytę do eksperta. Jak dla mnie okreslenie "'raz na rok" oznacza, że w przeciagu roku od udzielonego dofinansowania musi odbyć sie ta wizyta
Dzięki wielkie za odpowiedzi
najgorzej jest jak się przejmie prace po kim, kto już nie pracuje i nawet nie ma się kogo zapytać o cokolwiek, a w grudniu AS dostałam w spadku...ehhh
Lili

Post autor: Lili »

Wiem o czym mówisz, ja tak zostałam obdarowana ASem w 2014 r., tez nie miałam kogo zapytać jak postępować
nowa nowa

Post autor: nowa nowa »

A czy przed skierowaniem na powtórną wizytę robi się jakiś wywiad zawodowy? Jak to wygląda?Są jakieś dodatkowe druki do wypełnienia przez beneficjenta?
Lili

Post autor: Lili »

ja dzwonię i pytam, nie wypełniam żadnych druków. Po prostu opisuje to, czego sie dowiedziałam podczas tej rozmowy
basia31

Post autor: basia31 »

A płacicie za II wizytę u eksperta, a jak to wygląda w praktyce? Bo my nie płacimy. Bo przecież musimy rozliczyć się do końca stycznia.Nie możemy zatrzymać tych pieniędzy przeznaczonych na II wizytę, musimy zwrócić.
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

basia31 pisze:A płacicie za II wizytę u eksperta, a jak to wygląda w praktyce? Bo my nie płacimy. Bo przecież musimy rozliczyć się do końca stycznia.Nie możemy zatrzymać tych pieniędzy przeznaczonych na II wizytę, musimy zwrócić.
za eksperta od protez płaci oddział PFRON a nie PCPR/MOPR
ODPOWIEDZ