ile wywiadów do szo - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 13 lis 2015, 12:25

czy tylko jeden czy od wszystkich zobowiązanych do alimentacji , bo jeden ops szaleje i chce od wszystkich
dziunianiunia

Napisano: 13 lis 2015, 12:45

Wywiad cały do szo przy składaniu nowego wniosku, potem aktualizacja z osobą wnioskującą o szo
ensiferum

Napisano: 13 lis 2015, 12:49

a ten ops szaleje i chce wywiady od wszystkich osób zobowiązanych do alimentacji, nawet z innych gmin
dziunianiunia

Napisano: 13 lis 2015, 13:00

co kraj to obyczaj pewnie im się jeszcze zakodowały z kiedyś oświadczenia do śp dlaczego inni zobowiązani do alimentacji poza osobą wnioskującą nie mogły się opiekować niepełnosprawnym. Wywiad teraz jest potrzebny do potwierdzenia kto kim i w jakim stopniu się opiekuje, robi się go raczej z osobą wnioskującą o szo u osoby niepełnosprawnej, czasami robiłem z osobą niepełnosprawną, ale te wywiady szły do innych ośrodków, które przyznawały u siebie szo dla osoby z ich terenu a u nas był niepełnosprawny, no i nie było np osoby opiekującej się na miejscu. mnie interesuje sytuacja rodzin osoby wnioskującej i wymagającej opieki reszta osób zobowiązanych do alimentacji mnie nie interesuje, chyba że są jakieś przegięcia (i w tych przypadkach pewnie nie robiłbym 10 wywiadów)
ensiferum

Napisano: 13 lis 2015, 13:46

robi sie wywiad relacji opiekunka - babcia / jeden wywiad, reszta to po co, kronike będą spisywać ???
przegonić i tyle
...

Napisano: 17 lis 2015, 13:33

do mnie też przysłali o wywiad alimentacyjny u dzieci ( trzy gminy dalej od nich )bo wnuczka stara się u nich o szo , odmówiłam
majeczka123

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x