Ile zostało Wam kasy z zapotrzebowania z XI bo ja jestem przerażona, że tak dużo osób nie złożyło wniosków. Jak to jest z tym rozliczaniem nas. Czy są wyciągane jakieś konsekwencje za to.Proszę o odpowiedź bo robiłam to pierwszy raz.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
urzędy wojewódzkie wołają sprawozdania wcześniej i ty nie jesteś w stanie przewidzieć ile osób odpadnie ile nie złoży no chyba że ci zostało 500 000 zł a tak to tak jak ewalu napisz mniej na grudzień wykaż nadwyżkę i spokojnie
a dostaliście w ogóle sprawozdanie dotyczące zapotrzebowania na grudzień? My dostaliśmy tylko zwiększenie dotacji do końca roku, która zdecydowanie przekracza nasze zapotrzebowanie. Co zrobić? A jak w przypadku "200-setek" i skł. zdrowotnych, jak przekazać zapotrzebowanie, jeżeli przekracza ono plan na 2014?
ja rówznież dostałam więcaj i wykazywałam w potrzebach w październiku i nie mam nowego sprawozdania na grudzień, co teraz to co mi przysłai i to co mi zostało jest wieksze niż moje potzrby na grudzień? czy pisac coś do niech? i przesłać pieniądze czy dopiero na rozliczeniu w styczniu?
co nie wydamy do końca grudnia 2014 musimy oddać do UW
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes