informacja 500+ z urzędu wojewódzkiego

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
Pola1
Referent
Zajmuję się: ŚW/DS
Kontakt:

Re: informacja 500+ z urzędu wojewódzkiego

Post autor: Pola1 »

wysłałam wniosek do UW żeby ustalili koordynację. teraz przysłali mi informację o przyznaniu świadczenia wychowawczego na jedno dziecko, a na drugie dziecko ja muszę rozpatrzyć wniosek i wydać informację. wie ktoś czy muszę wprowadzić jeszcze raz wniosek?
galio
Stażysta
Zajmuję się: ŚW/KDR
Kontakt:

Post autor: galio »

Pola1 pisze: 26 wrz 2019, 9:20
martha13 pisze: 25 wrz 2019, 15:44 Tak, na Sygnity
u mnie informacje przychodzą na ePUAP drukuję ją i wprowadzam do programu jako decyzja bez wniosku. a nie wiesz jak to zrobić żeby od razu zapisywała się w decyzjach?
Do mnie przyszła informacja przez epuap za poprzednie okresy i musiałam wydać decyzję bez wniosku, bo inaczej się nie da, natomiast na nowy okres przysłali przez Sygnity, wczytało od razu do decyzji.
niki0
Referent
Zajmuję się: ŚW/FA
Kontakt:

Post autor: niki0 »

galio pisze: 08 paź 2019, 18:56
Pola1 pisze: 26 wrz 2019, 9:20
martha13 pisze: 25 wrz 2019, 15:44 Tak, na Sygnity
u mnie informacje przychodzą na ePUAP drukuję ją i wprowadzam do programu jako decyzja bez wniosku. a nie wiesz jak to zrobić żeby od razu zapisywała się w decyzjach?
Do mnie przyszła informacja przez epuap za poprzednie okresy i musiałam wydać decyzję bez wniosku, bo inaczej się nie da, natomiast na nowy okres przysłali przez Sygnity, wczytało od razu do decyzji.
No właśnie, czyli przesłali decyzję przez Sygnity a nie przez epuap.
ODPOWIEDZ