JAK PISZECIE INFORMACJE DO SĄDU W SPRAWIE FUNKCJONOWANIA RODZINY ZASTĘPCZEJ, KTÓRA NIE KORZYSTA Z ŻADNEJ POMOCY OŚRODKA. RODZINA NIE BARDZO NAM JEST ZNANA.
CHODZICIE NA WYWIAD, PISZECIE O PRACY , ZDROWIU ITD. NIE BARDZO WIEM JAK SIĘ ZA TO ZABRAĆ
Super, gratuluję - w szczególności pobłażliwych dla Was Sędziów SR i instytucji zwierzchnych - ale w tamtym Twoim piśmie chodziło o kandydata (temat na osobny wątek), a tutaj konkretnie o sprawozdanie(?) z funkcjonowania rodziny zastępczej i ta sprawa jest zgoła inna. Odpisałaś, co o tym myślisz – Sąd przyjął, ok. W ramach komentarza napiszę tylko, że akurat nasz wydział rodzinny i instytucje nadrzędne traktują te sprawy zupełnie inaczej i postępują bardziej radykalnie wobec niesfornych instytucji, które nie znają przepisów i próbują jeszcze przy tym pouczać Sąd. Kiedyś pisałem o tym co Sąd „może”, sam się przekonałemalsa pisze: ↑11 paź 2024, 7:46Wcale nie piszemyto nie nasza działka, tylko powiatu.
odmowilam-sporzadzenia-opinii-dla-sadu- ... -207325300
proszę sie posiłkować tym.
Ostatnio sąd chciał od nas sprawozdanie. Odpisałam, ze rodzina od 4 lat nie korzysta zatem nie możemy udzielić informacji o aktualnej sytuacji. od sprawozdań sa kuratorzy (to juz moja osobista uwaga.