instrukcja kancelaryjna
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
instrukcja kancelaryjna
Witam. Czy możecie podpowiedzieć, jaki jest numer kancelaryjny u Was stosowany w DM? jaki w decyzjach, a jaki w informacji do zarządcy?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: instrukcja kancelaryjna
taki sam 824KlaudiaGmina pisze: 12 maja 2023, 12:04 Witam. Czy możecie podpowiedzieć, jaki jest numer kancelaryjny u Was stosowany w DM? jaki w decyzjach, a jaki w informacji do zarządcy?
-
- Starszy referent
- Kontakt:
kazda jednostka ma swoja instrukcje kancelaryjna i rzeczowy wykaz akt , takze to ze podamy Ci swoje numery to nic Ci chyba nie d
sprawdz w swojej jednostce rzeczowy wykaz akt i odszukaj tam dodatki mneszkaniowe
sprawdz w swojej jednostce rzeczowy wykaz akt i odszukaj tam dodatki mneszkaniowe
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Instrukcja kancelaryjna, jednolite rzeczowe wykazy akt oraz instrukcja w sprawie organizacji i zakresu działania archiwów zakładowych.muusia pisze: 17 maja 2023, 13:24 kazda jednostka ma swoja instrukcje kancelaryjna i rzeczowy wykaz akt , takze to ze podamy Ci swoje numery to nic Ci chyba nie d
Dz.U.2011.14.67 z dnia 2011.01.20
Status: Akt obowiązujący Wersja od: 8 lutego 2011 r.
Załącznik Nr2 - JEDNOLITY RZECZOWY WYKAZ AKT ORGANÓW GMINY1) I ZWIĄZKÓW MIĘDZYGMINNYCH ORAZ URZĘDÓW OBSŁUGUJĄCYCH TE ORGANY I ZWIĄZKI
824 Obsługa dodatków mieszkaniowych B5
u mnie jest tak

-
- Praktykant
- Kontakt:
Dziękuję za odpowiedzi. Macie racje nie uściśliłam mojego pytania. Instrukcja kancelaryjna jest mi znana. Doczytałam,że 824 to obsługa dodatków mieszkaniowych. Wykaz rozszerzony o nowe klasy akt, mianowicie wprowadzono 8240- zaświadczenia w sprawie dodatków mieszkaniowych oraz 8241 - zestawienie wypłat dodatków mieszkaniowych. Dodatkami zajmuje się od 3 miesięcy, poprzedniczka co prawda informacje do zarządców wysyłała, ale bez nadawania numeru sprawy. Stąd moje zapytanie.
Oprócz instrukcja kancelaryjna - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
zaległości a dodatek mieszkaniowy
emerytura/renta
syndyk
Informacja od wspólnoty
Dodatek dla sieroty zupełnej
najem i czynsz
Prosze o pomoc, dodatek mieszkaniowy
CEEB a dodatek mieszkaniowy
Zbiorcze CO
decyzja wygaszająca- proszę o radę
Wezwanie o uzupełnienie - pomóżcie proszę