Czy tylko mnie irytują nagminnie pojawiające się komunikaty w CASie: wolne miejsca w DPS, brak sprawozdań itp.
Ostatni przykład to ponaglenie w sprawie sprawozdań gdzie nawet jeszcze listopad się nie skończył... Czy oni w LUW mają płacone od wysłanej wiadomości i wykonanego telefonu?
Dlaczego telefonu? Bo już ostatnio przy jakiś tam sprawozdaniu odebrałem 3 dni przed terminem przekazania sprawozdania telefon z LUW z zapytaniem "dlaczego jeszcze nie przekazałem sprawozdania", grzecznie odpowiedziałem, że "mamy jeszcze 3 dni" a na następny dzień powtórka z rozrywki tj. 2 dni przed terminem przekazania sprawozdania ponowny telefon z LUW z zapytaniem "dlaczego jeszcze nie przekazałem sprawozdania", ja już zdenerwowany i chlapnąłem coś w stylu, że czegoś tu nie rozumiem bo po co te telefony ciągłe, przecież mamy jeszcze czas.
A tutaj wspomniana przeze mnie wiadomość:
Irytujące komunikaty w CAS tylko dla mnie?
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: Irytujące komunikaty w CAS tylko dla mnie?
Za mało dałeś cenzury w tym pliku 

- Edysia185
- Starszy referent
- Zajmuję się: SR
- Kontakt:
Mnie też te ponaglenia denerwują. Dają jakiś termin, ale w gruncie rzeczy chcą dane wcześniej.
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
W warmińsko-mazurskim mamy pod tym względem spokój tzn nie dzwonią i nie piszą do nas z UW celem szybszego uzupełnienia i przekazania sprawozdania.
Ale za to pojawiają się wiadomości w CAS o wolnych miejscach w DPS, o poszukiwaniu miejsc w DPS etc. Powinno być to zmodyfikowane bo ja jako obsługujący świadczenia nie interesuje mnie ten temat i taka wiadomość.
Ale za to pojawiają się wiadomości w CAS o wolnych miejscach w DPS, o poszukiwaniu miejsc w DPS etc. Powinno być to zmodyfikowane bo ja jako obsługujący świadczenia nie interesuje mnie ten temat i taka wiadomość.
Oprócz Irytujące komunikaty w CAS tylko dla mnie? - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
jaką kwotę alimentów zapłaconych odliczyć?
zbyt skomplikowane dla mnie-proszę o pomoc
Jak wyciągnąć z Sygnity dane rodzin z podzialem na dochody??
staż a umowa o pracę .
POMOCY...SKO unieważniło decyzję, co teraz?
Czy pisaliście do Ministerstwa w sprawie zmiany okresów
Świadczenie rodzicielskie i przekroczenie dochodu na pierwsz
na podst. jakiego art. odmówić przyznania świadczenia?
Koordynacja za niepełne dni co zrobi ROPS
Przekroczony próg dochodowy do wniosku 500 +
Czy mozna wezwać do złożenia wyjaśnień?
Skomplikowany przypadek - kto w składzie rodziny?
przekroczenie progu z powodu nadgodzin
sprawozdanie jednorazowe do 30.11.2017
Śmierć męża i 500+ na piersze dziecko
Sprawozdanie Resortowe za listopad