jak myślicie?

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
Angela
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: jak myślicie?

Post autor: Angela »

słuchajcie, jakie macie pomysły na sprawne zorganizowanie tego? Z pewnością 1 kwietnia będzie nawał ludzi, macie jakies pomysły aby usprawnić prace w tych 1 dniach? może jakies sprawdzone sposoby ? Ja pracuje w niewielkiej gminie ale spodziewamy się ok 600 wniosków. Pozdrawiam.
...

Post autor: ... »

termos z kawą, każda w swoim biurze i jazda buahahahahahahaha, po miesiącu odsapniecie i wróci do normy
Angela
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

akurat ja jestem sama do obsługi tego programu, do pomocy będę mieć stażystkę i zastanawiam się jak zorganizować nam prace aby to w miarę szło ;)
...

stażystka to sie nie zna, a ja to sie znam co i jak buahahahahahahahahaha
Angela
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

... pisze:stażystka to sie nie zna, a ja to sie znam co i jak buahahahahahahahahaha
hmm nie rozumiem o co Ci chodzi ???
...

ooooo kolejna stażystka, co to nie wie buahahahahahahaha
1256

Post autor: 1256 »

Zastanawiam się jak taka osoba z wybuchem nerwowego śmiechu i bez kultury na każdym wątku na tym forum może pracować w administracji
Awatar użytkownika
heiland
Administrator
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
Kontakt:

Post autor: heiland »

1256 pisze:Zastanawiam się jak taka osoba z wybuchem nerwowego śmiechu i bez kultury na każdym wątku na tym forum może pracować w administracji
Ja także więc dodatkowo się nad tą osobą zastanawiam czy czegoś nie wypróbować...
Angela
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

wydaje mi się że to konkretne forum do konkretnych pytań i konkretnych odpowiedzi, nie rozumiem tego glupowatego smiechu, w jakim on celu? :idea:
olo

Post autor: olo »

kawa i ciasto pisze:A co z art. 5 ust. 3 i 4? Wyraźnie jest mowa o pierwszym dziecku.
Poza tym wniosek jest skonstruowany w wyraźny, logiczny sposób.
Te art. mówią tylko o kryterium na pierwsze dziecko i sprawdzenie dochodów. Nie ma mowy w nich, że nie muszę pozyskać samodzielnie dochodów rodziny z US, o tym mówi art 17. Po prostu jak czytam ustawę to wynika, że muszę pozyskać dochody tak samo jak zweryfikować PESEL, tyle że dochodów nie przeliczam po prostu muszę je mieć. We wniosku nie ma o tym mowy. Wiem, ze to jest nielogiczne, mogli napisać podobnie jak w art 13, ust 17.
ODPOWIEDZ