Zaprzestanie prowadzenia gosp. rolnego, znaczy to samo co zaprzestanie stosunków płciowych z mężem, albo zaprzestanie prowadzenia swojego samochodu. Czy jak zaprzestajesz to od razu rozwodzisz się albo sprzedajesz samochód ?ewa24 pisze:jak to kto pracuje? Po prostu kazdy ośrodek robi inaczej, inaczej podchodzi do tematu, po szkoleniach tez mamy 2 wersje i chciałam się dowiedzięc jak robia pozostali z innych ops. Jedni trzymaja się zapisów z ustawy o podatku rolnym że zaprzestanie to oddanie w dzierzawe, sprzedaz lub przekazanie. I ja tez mam wniosek od rolnika i nie mam pojęcia jak się zabrać czy pod odmowę czy pod przyznanie
To tyle ustaw wypuścili z Sejmu, że każdy OPS ma swoją???ewa24 pisze:jak to kto pracuje? Po prostu kazdy ośrodek robi inaczej, inaczej podchodzi do tematu, po szkoleniach tez mamy 2 wersje i chciałam się dowiedzięc jak robia pozostali z innych ops. Jedni trzymaja się zapisów z ustawy o podatku rolnym że zaprzestanie to oddanie w dzierzawe, sprzedaz lub przekazanie. I ja tez mam wniosek od rolnika i nie mam pojęcia jak się zabrać czy pod odmowę czy pod przyznanie
A ustawę się czytało ?natusia pisze:co byscie zrobili z rolnikie który jest sołtysem i opiekuje sie chora matką napisał ze nie zaprzestał i nie zaprzestanie prowadzic gospodarstwa