czy cały dochód jaki wychodzi za rok 2014 z empati dzielimy przez liczbę 12 miesięcy?
skąd mam wiedzieć czy ktoś pracował cały rok, czy może tylko cześć?
czy dobrze robię dzieląc przez 12?
bo się zastanawiam, szkoda że system nie pokazuje ile to miesięcy!
jak policzyć z empati dochód
Re: jak policzyć z empati dochód
Witam;
Czy był to dochód za cały rok? Myślę, że wydruk z bazy ZUS coś Ci wskaże, przeanalizuj go, bo tam są wskazane okresy opłacania skł zdr. : uzyskanie uprawnienia od dnia: do dnia: data utraty uprawnienia; . Może być kilka pozycji - czyli różne tytuły ubezpieczenia - zas. chor., zas. z PUP, zmiana pracodawcy, zmiana umowy zatrudnienia na umowę o dzieło, itp., a między nimi luka czasowa - wtedy wzywamy osobę i zadajemy dodatkowe pytania no i wychodzi .... nie zawsze jest wesoło dla klienta i dla nas.
Pozdrawiam
Czy był to dochód za cały rok? Myślę, że wydruk z bazy ZUS coś Ci wskaże, przeanalizuj go, bo tam są wskazane okresy opłacania skł zdr. : uzyskanie uprawnienia od dnia: do dnia: data utraty uprawnienia; . Może być kilka pozycji - czyli różne tytuły ubezpieczenia - zas. chor., zas. z PUP, zmiana pracodawcy, zmiana umowy zatrudnienia na umowę o dzieło, itp., a między nimi luka czasowa - wtedy wzywamy osobę i zadajemy dodatkowe pytania no i wychodzi .... nie zawsze jest wesoło dla klienta i dla nas.
Pozdrawiam
Oprócz jak policzyć z empati dochód - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
pomocy dochód!
500+ dla rodzin patchworkowych
panna a dziecko z nazwiskiem ojca
upewnijcie mnie PROSZĘ
rodzina Burmistrza
DOCHÓD PO WYCHOWAWCZYM
od kiedy uchylić? pilne Tom Ewalu Elmer
hektary
wstrzymanie wypłaty
Rozwód a przyznanie świadczeń
od kiedy sie nalezy
skł.zdr.